pondělí 27. května 2013

Tipovačka



Naše tipovací soutěž zatáčí spolu s futsalovou sezonou do cílové rovinky. A že se jedná o velice vyrovnaný boj, o tom nemusím snad dlouho psát. O letošní titul se bude bojovat až do posledního kola Tipovačky, který nás čeká za 14 dní. První čtyři hráči tabulky jsou neuvěřitelně vyrovnaní a rozdíl je mezi nimi pouhé tři body..
Proto by bylo záhodno určit, co by v případě rovnosti bodů na konci soutěžení rozhodovalo.. Dle mého čistého rozumu by měly být kritéria takováto: 

  1. počet bodů
  2. počet vítězství v jednotlivých týdnech Tipovaček
  3. počet zúčastnění v Tipovčkách (zde však systém postavím trochu na hlavu, lépe na tom bude ten, kdo bude mít více odtipovaných víkendů, tím bude oceněna věrnost soutěži) Jsem však přesvědčen, že k tomuto bodu nedojde.
  4. tipovací rozstřel

Současný tabulka na špici soutěže vypadá takto:
1. PETR - 51b
2. PÁJA - 50b
3. MIRA, VLÁĎA - 48b
…..

Bohužel, výběr pro tento víkend je hubený. Naše soutěž se nehraje a většina evropských lig už má taky padla. Vybral jsem proto to, co se z toho mála vybrat dalo.. Nakoukneme da španělské Primera Division a do české Gambrinus ligy..
Jelikož by se tipy tentokrát mohly jevit jako hodně lehké, přistoupil jsem nyní NOVĚ – poprvé k takzvanému handicapu. Handicap znamená, že Vaše tipování začíná už na daném vstupním výsledku utkání, které určím.. 
Příklad:
Barcelona vs. Malaga (handicap 0:2) – Pokud Barcelona ve skutečnosti vyhraje 2:0, výsledkem pro Tipovačku je REMÍZA 2:2, tudíž správný tip je 0. Pokud ve skutečnosti vyhraje jen 1:0, výsledkem pro Tipovačku je prohra Barcelony 1:2, tudíž správný tip je 2. Snad jsme se pochopili..

BACELONA vs. MALAGA  (handicap 0:2)
REAL MADRID vs. OSASUNA (handicap 0:3)
BRNO vs. SLOVÁCKO
HRADEC KR. vs. PLZEŇ
SPARTA vs. DUKLA
KDO VYHRAJE TITUL? PLZEŇ, nebo SPARTA? 1: PLZEŇ, 2: SPARTA

Hodně štěstí..