čtvrtek 2. května 2013

Preview: Bolest, Storks



Ještě, než začnu preview na tento víkend, musím Vám sdělit jednu důležitou informaci kolem dnešního tréninku. Včera jsem slyšel v televizi, že dnes od 15 hodiny až do zítřka mají být vydatné deště, bouřky a někde i krupobití. Tato nemilá předpověď se má bohužel týkat celé Moravy. Proto je možné, že dnešní trénink vůbec nebude. No..uvidíme, jak to bude odpoledne a k večeru, každopádně pokud ode mě nedostanete SMS, že se trénink ruší, tak normálně je! SMS bych poslal nejpozději do 18ti hodin.. Tolik na úvod..

Zlomový víkend jara. Dvojduel, který na nás čeká už za dva dny jiný, slabší přívlastek nesnese. V případě úspěchu si již docela otevřeme bránu k letošnímu titulu. V případě neúspěchu se naštěstí nic tak tragického neděje, co se týče tabulky. V tabulce máme parádní 10ti bodový náskok, ale přece jen.. proč nevyšperkovat letošní sezonu dalšími povedenými zápasy. Náš tým chce vyhrávat a svojí dokonalou skladbou k tomu má veškeré předpoklady. Zkrátka letos jsou dvě slova Carpe Diem synonymem slova vítězit. O otevření brány k titulu hovořím také proto, že nás čeká jistojistě nejtěžší víkend sezony s celky, co se týče soupeřů ze špice tabulky.  Na podzim to byly jediné dvě remízy, které jsme si připsali. Nejprve tedy změříme s dnes již druhým celkem tabulky Bolestí a následně se čtvrtým Storksem.
Jistě má každý ještě v živé paměti dva nervy drásající duely podzimu, kdy se o konečné remíze rozhodovalo až v posledních minutách zápasu. Dva velmi vyrovnané zápasy se dají očekávat i nyní.. Půjde zcela jistě o naprosto jiné kafé, než jaké jsme ochutnali v nedávných nedělních duelech s Totenrumem a Psychotipem. Je jasné, že pokud body získáme, ještě více se od zbytku pole odpoutáme.. Jestli body ztratíme, soupeř se bez milosti tabulkově připlíží k nám a my budeme o vládce 3A třídy zarputile bojovat až do konce sezony.. Vše je v našich rukou, jak zápasy zvládneme a jak s jakým entusiasmem do nich vstoupíme..

Opět nejsou hlášeny žádné omluvenky, proto se sejdeme s největší pravděpodobnosti všichni. Devět lidí do pole.. Nekwish – Milan, Ríša, Sykec, Michaldo – Petr, Mira, Tomáš, Prochy, Pája. Rád bych otevřel diskuzi pro nás – pět útočníků, jak že to budeme hrát. Líbil se Vám systém, jaký jsme měli v neděli? Stačilo Vám, jakou porci jste hráli a jak dlouho se sedělo na střídačce? Důležité je, co si myslí většina, ale já už jsem na podzim navrhoval, že pokud by nás na útok mělo být 5, tak by měl vždy jeden poločas jeden z útočníků stát, čímž by nedocházelo k velkým prostojům na lavičce během špílu.

Příklad:
Jelikož je nás pět, tak by 4 hráči hrály 3 poločasy a jeden by hrál všech 5. Kdo by byl ten šťastlivec, co by odehrál vše by se vylosovalo. Pro příklad použiju Miru..
1 zápas
1 poločas:  Mira, Prochy, Tomáš, Petr (nehraje Pája)
2 poločas:  Mira, Prochy, Tomáš, Pája (nehraje Petr)

2 zápas
1 poločas: Mira, Prochy, Petr, Pája (nehraje Tomáš)
2 poločas: Mira, Petr, Pája, Tomáš (nehraje Prochy)

No..je to na zvážení. Jak chcete..můžeme to buď udělat takto, nebo střídat stejně jako v neděli.. Vyjádřete se prosím útočníci..

V sobotu je sraz v 10 hodin!