středa 24. dubna 2013

Preview: Totenrum, Psychotip



Tentokrát v neděli se odehrají další dva díly jarního seriálu Brněnské asociace futsalu – 3A třída. A my budeme v hlavní roli.. Čeká nás dvojzápas s Totenrumem a Psychotipem.

Oba zápasy se nám na podzim podařilo vyhrát a to zcela jednoznačně. Totenrumu jsme nedali šanci a vyhráli pohodovým výsledkem 3:0 a zápas s Psychotipem se změnil v exhibici, které jsme jasně dominovali. Konečný výsledek 9:1 je toho důkazem. V zápase si hned dva hráči připsali hattrick, byl to Mira a Pája. Totenrum je nyní na 9.místě tabulky, Psychotip je na místě 6.tém a může se pochlubit statusem druhého nejlépe střílejícího celku soutěže, hned po nás.

Co nás čeká nyní? Asi něco zcela jiného. Jsme v roli favorita a podle toho bude přizpůsobena i hra soupeře. Dokonale to v prvních kolech vyšlo RST a nemůžeme nyní čekat nic jiného. Důsledné bránění soupeře a snaha využít každého brejku ke skórování. Věřím, že čerstvý vzduch a slunný den nám vlije do žil odhodlání urvat šest bodů. Poprvé totiž budeme hrát na open air stadionu Okruh, minule jsme hráli ještě v zadýchané kopuli..

Sestava se zatím zdá být bez známek absence. Nebo aspoň dosud nevím o žádných omluvenkách.. Poslední dobou nemůžu natrefit na Prochyho, se kterým chci dořešit naše posty v sestavě. Na tréninky se mu často nechce, když se dozvěděl, že na páteční hospodské akci budu i já, tak ji radši zrušil a aby toho nebylo málo, tak se nechává zapírat i v práci.. Nedávno jsem se k němu chtěl stavit a v SMS stálo, že v práci není, že doma maluje.. :-D

Nedělní sestava: Nekwish – Milan, Sykec, Ríša, Michaldo, Petr, Tomáš, Mira, Prochy, Pája.

Pokud se nás sejde plný počet, vypadá to, že v útoku nakonec skončí Prochy i já.. Domluvíme se v neděli..

V neděli začínáme v 11:30, sraz je tedy v 11 na místě.