středa 13. března 2013

Preview: Turnaj nadějí


Necelé tři hodiny po nedělním poledni vstoupí náš celek do letošního ročníku Turnaje nadějí.
Dle rozpisu se bude jednat o celodenní hraní, které pro náš tým bude končit krátce před půl 9 večer. Ano, je to nepříjemné, i mě se to příliš nelíbí, ale takto jsou zápasy základní skupiny naplánovány a smířit se s tímto musí i ostatní celky naší skupiny. V neděli odehrajeme celkem 5 utkání, přičemž jedno utkání bude zhruba 20 minut. Nikde jsem nenašel, jestli se bude hrát 2x10 minut, nebo 1x20.
Při pohledu na naši skupinu, rozhodně nepatříme mezi favority pasovanými na postup. Asi nejsilnějším celkem bude předloňský vítěz turnaje a loni bronzový celek z Lelekovic. Dále máme v skupině celek 1.třídy z Hustopečí a druhotřídové Tempo. Hustopeče i Tempo hrají ve svých třídách horní polovinu tabulky. Skupinu doplňují celky Bolesti – našeho soupeře v soutěži a posledním týmem jsou Zelenáči. O Zelenáčích nic nevím, bude to poskládaný celek.

Sestava pro neděli by měla být značně ořezaná.. Počítat můžeme s Nekwishem, Ríšou, Pájou, Mirou, Petrem a Tomášem. Určitě nejdou Michaldo a Sykec. Záporně se vyjádřil i Prochy. Poslední neznámou tedy zůstává Milan, který má sice také zdravotní problémy, ale pevně věřím, že alespoň on bude připraven. Milane, pokud by jsi věděl, že nejdeš, dej to prosím brzo vědět, ať můžeme případě shánět nějakou náhradu. Pokud Milan bude, sestava bude znít takto: Nekwish – Milan, Ríša, Pája – Mira, Petr, Tomáš.   

Jedná se o poslední prověrku před jarní částí, ovšem dělat z turnaje nějakého strašáka v případě neúspěchu není opravdu potřeba. Budeme hrát skutečně s kvalitními celky a každý vybojovaný bod bude mít velkou cenu. Bude to kvalitní příprava na soutěž, která od neděle začne už za 4 týdny.
V případě postupu by nás čekalo play off hrané za 14 dní. V případě nepostupu ze skupiny na turnaji končíme. Ze skupiny postupují první tři celky.

V neděli bude sraz ve 14:25, náš první zápas začíná ve 14:55.

Rozpis utkání skupiny B:

14:30  Bolest – Lelekovice                                                   
14:55  Carpe Diem - Zelenáči
15:20  Tempo - Hustopeče
15:45  Bolest - Zelenáči
16:10  Lelekovice - Tempo
16:35  Carpe Diem - Hustopeče
17:00  Bolest - Tempo
17:25  Lelekovice – Carpe Diem
17:50  Zelenáči - Hustopeče
18:15  Bolest – Carpe Diem
18:40  Lelekovice - Hustopeče
19:05  Tempo - Zelenáči
19:30  Bolest - Hustopeče
19:55  Carpe Diem - Tempo
20:20  Lelekovice - Zelenáči