pondělí 4. března 2013

Finální úprava pravidel + oslava 5ti let Carpe Diem

V pravidelch jsem udělal malé úpravy díky Vašim námětům a připomínkám. Koukněte na to a pokud by to bylo oukej, večer bych to zaslal všem týmům, aby si také pravidla mohli přečíst.
*

Hraje se systémem 3 hráči v poli + brankář. Střídá se hokejově.

Hraje se 10 minut hrubého času – bez stopování časů, kdy míč je mimo hřiště. Odpočet bude na světelné tabuli, takže si může každý čas kontrolovat.

Brankář smí chytat rukama jen ve vymezeném vápně, které si ukážeme před turnajem. Vzhledem k rozměrům haly není vápno klasické, ale menší.
V případě, že brankář zahraje rukou mimo vápno, kope se nepřímý kop.

Z důvodu sníženého počtu hráčů ve hře se s brankářem může hrát libovolně dlouho tak, jako by to byl hráč v poli. Nezáleží na tom, kolik měl doteků.

V případě faulu se kope přímý kop. Faul ve vápně jest penaltou.

Při rozehrání autu a rohu musí stát míč na čáře, nebo lehce za ní. Míč nesmí stát ve hřišti. Protihráč musí být od míče vzdálen minimálně 2 metry. Branka neplatí, pokud je vstřelena přímo z autu – bez teče.

Branka platí přes celé hřiště. Do hry se může zapojit i brankář a to po celém hřišti. (risk, že dostane banána přes celé).

Brankář může dát gól pouze při hře (např.chytne míč při střele a dál hraje) a to nohou, nikoliv po rozehrání od brány po autu (výhoz – výkop).

Při zasažení stropu, nebo basketbalových košů míčem, se rozehrává aut z nejbližšího možného místa.

Na úvod zápasu a po vstřelení branky se vždy rozehrává ze středu hřiště.

V případě nejasností má poslední slovo pořadatel turnaje. Zdůrazňuji! Slovo nejbližší duchu fair play!
*
*
Dále bvych rád určil nějaké datum na samotnou oslavu 5ti let Carpe Diem v nějakém restauračním zařízení. Co taklhe v pátek 29.března? Vznik klubu se datuje k 16.tému březnu, ale teď toho je tolik, že nemá cenu se udřít a vkládta oslavu na nynějšek. Co tedy říkáte tomuto pátku? 29.3.2013.