čtvrtek 3. ledna 2013

Preview: Nasan C, Bombarďáci Slatiny

Už za pár dnů nás čeká vstup do letošního ročníku zimního turnaje Brno Open 2013. Ještě než se pustím do samotné neděle, chtěl bych upozornit, že jsem na hlavní stránce aktualizoval "Rozpis zápasů", kde je nyní přehledně vidět v kolik který den hrajeme a dále "přítomnost na BO". Tam se už tradičně pište, zda v neděli dojdete. nebo nedojdete.

Jelikož jsem přitomnost vyvěsil až nyní, netuším, jaká bude sestava. Jediným chybějícím bude určitě Michaldo, který se na turnaj nepřihlásil. Dá se tedy předpokládat, že všichni ostatní v neděli dorazí a sestava by mohla tedy vypadat takto: Nekwish - Ríša, Sykec, Pája, Prochy - Mira, Milan, Tomáš, Petr.

V neděli zahajujeme s jedním z favoritů skupiny, týmem Nasan. V propozicích tento klub nesl název Nasan C, ovšem je dosti pravděpodobné, že za soupeře nastoupí i hráči z vyšších soutěží. Nasan C vznikl před touto sezonou z týmy Brno City, který shodou okolností hrálo také 3A třídu a druhým místem si přivodilo postup. Poté došlo k jeho sloučení s Nasanem. Nyní hraje druhou D třídu a vede si znamenitě, jsou na 4.místě.

To druhý soupeř je velká neznámá. Jejich jméno je Bombarďáci Slatiny a název není v žádných statistikách uveden. Bude to tedy zřejmě celek poskládaný z kamarádů, nebo hráčů různých týmů. Je dobré, že je uvidíme nejprve hrát s týmem Nasan a tak budeme zhruba vědět, co jsou zač.

Hrací doba zápasu je 2x15 minut hrubého času. (v soutěži hrajeme 2x20). Vše ostatní by mělo být stejné, jako v soutěži.

Sraz na zápas je v 10:50!! První zápas začíná v 11:20. Pozor - čekací doba před zápasem není, pokud nepříjdeme včas, hrozí kontumace 0:5.