čtvrtek 31. ledna 2013

Co nás čeká..


Co nás čeká v nejbližších týdnech a měsících a jaké jsou aktuální novinky? 
 
Tréninky
Od pondělí pokračují klasicky tréninky v bílovické hale a to od 20:00 hodin. Tomáši, mohl by jsi prosím obeznámit bílovické, že už zase dojdeme v plné palbě? Díky. Na pravé straně jsem vytvořil opět kolonku přítomnost tréninky, tak se tam prosím zapisujte..

Brno Open – zápasy o celkové umístění.
Zřejmě v neděli 17.února odehrajeme skupinu o celkové umístění na Brno Open.  

Turnaj Carpe Diem
Na 9.března je předběžně plánovaný turnaj, který je vyvěšen pod tímto článkem. Aktualitou je, že Antabus návrh turnaje viděl a zaujal je. Určitě by nebyli proti. Dále jsem dnes napsal email týmu RST a čekám na vyjádření. S bílovickými tygry bychom se domluvili v pondělí na tréninku a stejně tak i poptání se na halu v uvedeném termínu.

Turnaj Nadějí futsalu
Každoročně se před zahájením jarní části soutěže účastníme turnaje na Okruhu, který je určen pro týmy druhý a třetí tříd. I letos je možnost se do turnaje přihlásit. Základní skupiny se konají 17. a 24.března (jeden z termínů by byl náš) a poté 31.března je play off, pokud by se postoupilo ze skupiny. Chcete se i letos na turnaj přihlásit? Startovné je 1200Kč na tým. Ve skupině je tuším 5ti, nebo 6ti členná, takže zápasů v jeden den je habaděj.

Hospoda
V průběhu března bych to zase viděl na nějaký to posezení. 16.3.2013 slaví klub 5.narozeniny.