středa 7. listopadu 2012

Unikátní statistiky jednotlivců v zápase s Modřicemi


Dnes jsem si pro Vás připravil lahůdku. Kompletní statistiky jednotlivců v zápase s Modřicemi. Je to vůbec poprvé, co jsem se do něčeho takového mohl pustit. Má to prostý důvod, poprvé někdo natočil naše stádo v akci.
Statistiky bych si troufnul říct že jsou dosti přesné, ale je tu i možnost, že nějaká ta nahrávka mě ulítla. Každopádně statistiky jsou přesné tak na 95 procent a to musí stačit.

Jedná se každopádně o velice zajímavá čísla. Můžete nahlédnout do tabulky, kde zjistíte následující:

vysvětlivky:
+ / - : v utkání padlo 7 branek. Zde se dozvíte, jaké máte skóre při Vašem pobytu na hřišti při vstřelení, či inkasování branek.
Střely na bránu: kolikrát jste v utkání vystřelili na bránu (započítány jsou branky, střely zlikvidované brankáře a konstrukce brány)
Střely mimo: naše pokusy, které se nevešly do brány
Nahrávky + : tato statistika ukazuje, kolikrát kdo přesně nahrál spoluhráčovi
Nahrávky - : opačná statistika, kdo kolik nahrávek podělal
Úspěšnost přihrávek: a jak byl na tom každý s přesností přihrávek v procentech
Ztráta míče : jednoduchá statistika nezaviněných ztrát míče. Prostě když Ti míč vzali a Ty jsi měl milion jiných možností, jak s míčem naložit.
Zisk míče : kladná statistika vybojovaných míčů na soupeři
Faulován : na kom se v utkání soupeř vyřádil.

Zajímavosti ze statistik:
+ / - : Valná většina týmu si připsala plusové body. Je to jasné, jelikož jsme vyhráli o tři branky. Jediný Tomáš je na nule. Na hřišti byl při všech inkasovaných brankách a u dvou vstřelených. Nejvíce plusových bodů získal Prochy +3 a Pája. Ten má také +3, ale jako jediný byl u všech vstřelených i inkasovaných branek zápasu.

Střely na bránu: Nejpilnějším střelcem, který mířil mezi tři tyče jsem byl já Pája se 7 pokusy (2 branky). Nesluje Prochy, který své 4 střelecké pokusy přetavil na 2 branky, což je velice solidní úspěšnost. Stejně tak Tomáš ohrozil golmana Modřic ve 4 případech. 3 střely přidal Michaldo, po 1 vyzkoušeli pozornost golmana Mirek a Milan. Jediný Ríša na bránu nevystřelil.

Střely mimo: Pája 4, Michaldo, Prochy 3, Tomáš 2 a Ríša 1. Nic převratného. Vždycky se holt nepodaří trefit bránu.

Nahrávky + a -: Asi nejzajímavější statistika – přesné a nepřesné přihrávky. Podle uvedených čísel jde asi nejvíce akcí přes moji maličkost. Rozdal jsem 39 přesných přihrávek a 8 nepřesných. V obou statistikách mám nejvíce, ovšem žádná výhra to není, v úspěšnosti přihrávek si vískat nemůžu. Skvělých výsledků dosáhl Ríša, který rozdal 18 přesných a jen 3 nepřesné přihrávky. Velmi dobře je na tom i Milan s 10 ti oproti 2ma zkaženými. Nejnepřesněji nahrával Michaldo s úspěšností 2 ze 3, tedy 66,6 procent.

Ztráta míče: Kdo kolikrát ztratil míč? Tomáš, Pája, Michaldo. Trojice, která tu a tam soupeři odevzdá míč bez zjevného důvodu.

Zisk míče: Kraluje opět Ríša a v závěsu je Michaldo. Dobrá práce. Zde bych se ještě zastavil u Milana. Sice má „jen“ jeden zisk míče, zato ale klíčový. Vybojoval míč u naší třetí branky bezprostředně před vsítěním. Stoprocentně by si na tento okamžik už nikdo nevzpomněl, ale ten záznam ukazuje skutečně vše. I když Milan s Mirkem vyšli v zápase bodově naprázdno, tak v mnoha věcem je vidět, jak přesto týmu prospěli.

Faulován: V záznamu jsou jen dva fauly na naše hráče. Jednou na Prochyho a podruhé na Milana.

Statistiky Nekwishe: U Nekwishe jsem sledoval o něco méně statistik, ale i přesto jsou dosti zajímavé. Na Nekwishe šlo tedy 15 střel, u nichž v 9ti případech musel zasahovat a hasit a dvakrát nedohasil. To dělá úspěšnost zabránění brance 77,8%. Kromě těchto přímých střel na bránu jsem Nekwishovi spočítal ještě tzv.zákroky, kdy nebyla v ohrožení bezprostředně síť za jeho zády, ale akce si vyžadovala Michalovu pozornost a jeho zákrok ve vápně, či mimo něj. Těchto momentů měl v utkání 5. Jako poslední statistiku jsem vyhodnotil jeho úspěšnost výhozů. Občas se stane, že ztratíme zbytečně míč po výhozu, Ze statistik vyplývá, že na tom nejsme vůbec tak špatně. Nekwish vyhazoval celkem 18 krát a z toho do černé díry, kde nikdo nebyl jen 3 krát z toho. To v Konečném důsledku znamená, že  
Jeho úspěšnost výhozů je něco málo přes 83 procent.

Statistiky klubu Carpe Diem:
Celkem jsme vystřelil směr brána Modřic 33 střel z toho jich 20 mířilo na bránu (soupeř vyslal střel 14 z toho 9 na bránu)
Nahráli jsme si celkem 137krát a z toho 36krát někam do hajzlu. To činí celkovou úspěšnost přihrávek v zápase na sumu 74,4%. Ve zkratce to znamení, že každou 4 přihrávku posereme.
Na kontě jsme měli 19 zbytečných ztrát míče a 15 zisků míče. Jak je napsáno výše, byly na nás spáchány dva fauly.

Doufám, že se Vám tento kompletní rozbor líbil. Howhg!