pátek 26. října 2012

Rozhodnuto: Bílovice dostaly zelenou

Podle všech reakcí, které se u minulého článku objevily jsem usoudil, že tréninky v Bílovicích jsou reálné. V tomto duchu byly už i definitivně domluveny podrobnosti s partnerem a náš zimní tréninkový osud je tímto spečetěn.

Včera jsem mluvil s Tomášem, který je strůjcem celé myšlenky a hlava realizace, a domlouval s ním konečné podrobnosti. Na dotaz Petra, zda je plocha haly velká odpovídám že ano, mělo by se jednat o multifunkční halu, kde se nehraje jen futsal.

Asi nejdiskutovanější záležitostí celého domlouvání je odvoz. Nabídl se Prochy, že by jezdil a někoho  že by mohl brát. Na zápasy většinou jezdí autem i Nekwish, či Sykec (kteří se sice nevyjádřili, ale myslím a doufám, že jim to vadit nebude), taže snad se dá počítat i s jejich přítomností a autem. Další možností je Tomáš, který bydlí v Židenicích a také se nabídl, že pokud někdo do Židenic dojede třeba MHD, do Bílovic ho odveze. Je tedy nutné se domluvit mezi sebou, kdo koho bude brávat asi podle toho, kdo kde v Brně bydlí.

Dne 11.listopadu hrajeme náš poslední podzimní zápas. Tréninky v hale začínají v pondělí 19.listopadu! A dále každé další pondělí. Začátek tréninku bude od 20:00. Do kdy už je na domluvě.

Přesnou adresu haly, nebo místa srazu před prvním tréninkem, dodá Tomáš.

Tímto chci poděkovat Tomášovi za aktivitu, kterou vyvinul a za zařízení zimních tréninků. Díky!