středa 24. října 2012

Hala na zimu. Návrh / vyjádření..


Tomáš přišel s nabídkou trénování přes zimu v hale. Pro některé by to mohlo mít malý háček - hala je v Bílovicích nad Svitavou.

Rád bych se od Vás všech dozvěděl, jaký na to máte názor a zda by jste chodili..

Náš poslední zápas podzimu je 11.11. – v neděli. Trénovat v hale by se začalo o týden později – v pondělí 19.11. a následně každé pondělí. Na čase bychom se posléze dohodli, ale viděl bych to tak nějak stejně, jako to máme nyní.

Soupeřem by byli borci z Bílovic, Tomášovi kámoši, kteří sice žádnou soutěž nehrají, ale do míče kopnout dovedou kvalitně.

Bílovice nejsou zase až tak daleko, je to kousek za Obřanama a Maloměřicama. Každopádně pokud na tuto nabídku kývneme, asi by jste se museli domlouvat na společném závozu autem.. Pro mě osobně by bylo řešení tréninků v Bílovicích super, protože jakožto Adamovan bych to měl ještě o dost blíž, než do Brna. Já tedy dávám tomuto návrhu palec nahoru.

Oproti této konkrétní nabídce, u které chybí už jen podpis na smlouvě můžeme postavit zatím vratký, nekonkrétní plán brečící v plenách – zkusit se domluvit s RST, či Antabusem a společně hledat halu na zimu v Brně.

Prosím Vás tedy o vyjádření se k této věci, prosím všechny!