čtvrtek 30. srpna 2012

Preview: Řečkovice B, RST

Vždy před hracím víkendem jsem psal po celé 4 předcházející sezony preview před zápasem. Váhám, zda ho psát i tuto sezonu. Každopádně pár informací ohledně neděle bychom si říct měli.


Naši soupeři budou Řečkovice B a RST.

Řečkovice B – celek, odkud k nám přišel Mirek. S tímto týmem jsme se ještě na kolbišti nikdy nesetkali a proto je těžké odhadnout šance obou týmů. Navíc je začátek sezony, oba týmy mohli projít obměnami – u nás se to stalo. Každopádně dobrý vstup do soutěže by se šikl jako sůl.

RST – tréninkový partner. S RST jsme již kdysi změřili síly v jednom z turnajů a tuším, že jsme vyhráli. Byla však naprosto odlišná sestava a tak opírat se o tento úspěch by bylo špatné.

Sestava pro neděli by měla být snad kompletní: Nekwish – Ríša, Sykec, Michaldo, Prochy – Milan, Petr, Mirek, Pája. Jediným, kdo prozatím účast nepotvrdil je Tomáš.

S rozvržením pozic byl trochu problém, ale nakonec jsem to poskládal tak, jak je napsáno výše. Obrana bude Ríša, Sykec, Michaldo a Prochy.  V útoku Milan, Mirek, Petr, Pája a Tomáš. Jedinou změnou, jaká může nastat je, že by Prochy šel do útoku a místo něj bych šel do obrany já. To bude upřesněno na místě.

Začátek prvního zápasu je v 15:30, sraz tedy bude v 15:00 na Okruhu! Mezi zápasy je jednozápasová pauza. Druhý špíl by měl odstartovat v 17:15. Konec akce v 18:00.

Na úvod sezony nevím co mám čekat. Nejlépe asi nic. Dnes se uvidíme na tréninku vlastně podruhé – s některými poprvé a tak se dá neděle považovat za křest ohněm. Do sezony skočíme rovnýma nohama s takřka nesehraným týmem. Uvidíme, jak se s tímto handicapem dokážeme sami porvat.

!!POZOR!! V neděli před špílem budu rozdávat nové modré dresy, bílé trenky a štulpny. Vemte si prosím všichni i náhradní černé trenky, pokud máte. Jak už jsem psal v minulých článcích, bílé trenky jsou nepříjemně průsvitné, tak pokud se všichni dohodnem, odehrajeme to v černých trenkách. Díky!