neděle 5. srpna 2012

Pasti jsou prázdné, prozatím..

Dnešním dnem můžu konečně napsat, jak že dopadlo naše první výběrové řízení. Žádná sláva! Z původních pěti přihlášených se na zkušební trénink dostavili dva lidé. Martin a Jirka.

Společně s nimi poprvé za náš tým nastoupil Mirek a Prochy. Oba potvrdili svoji extratřídu a vše naznačuje tomu, že v sezoně budou výraznými osobnosti týmu.

Martin - nebyl vybán z naší strany. Bohužel to tak musím napsat, ale mám za to, že by nebyl posilou týmu v tom pravém slova smyslu. Kontakt na Martina byl předán dál, týmu Blajkec Modřice, který mě požádal o kontakty na nevybrané lidi. Blajkec je shodou okolností v naší skupině a tak je možné, že si to přímo s Martinem rozdáme v blížící se soutěži.

Jirka - schopný sportsman silně připomínající vzezřením ruského tenistu Davyděnka. Fyzička super, herně na tom také není vůbec špatně...jen to má jeden háček. Je to až velký sportsmen, kterého to táhne nejen k futsalu, ale i k ostatním sportům, které zaberou moře času. Po dnešní telefonické dohodě bylo rozhodnuto, že ani Jirka nebude podzimní posilou týmu.. Důvod: za náš tým by nebyl schopen hrát pravidelně, což je na jak jistě uznáte, na hovno. Byla vyjádřena oboustranná možnost, že by za nás hrál od jarní části, ovšem vše záleží na vytíženosti Jirky.

Dvě jména si tedy můžeme škrtnout. V současnosti nás tedy stále je 7 hráčů, což je málo. 
Nevěšme však hlavu, své sítě rozhodil jak Prochy, tak Mirek a navíc je ode dneška ve slibném jednání příchod slovenského snipera Milana, který se mi ozval.

Začínám však řešit další důležitou věc.. Stále častěji narážím a skoňuji v souvislosti se všemi hráči klubu slovo trénink. Už jsem se párkrát v tomto tématu naživo spálil a tak zatím váhám někoho oslovit, třeba i Antabus (což už by mi bylo trapné). Chtěl bych od Vás vědět, zda chcete pravidelné tréninky a zda budete chodit.. Pište na diskuzi.