středa 11. července 2012

DŮLEŽITÉ!! Startovné, dresy...


Konečně jsem se dostal k předběžnému výpočtu startovného pro příští sezonu 2012 – 2013. Jelikož jsme se stali nejtrestanějším týmem minulé sezony, dostali jsme trest 1000 korun o což je navýšené startovné.. Činí tedy na klub 8700Kč.

Tato částka bude rozdělena mezi všechny hráče rovnoměrně. V tuto chvíli ještě nevím, kolik nás nakonec bude. Jak jsem psal, optimum pro mě je 8+1(9hráčů), ovšem vypracoval jsem varianty i 7+1(8 hráčů) a 9+1(10 hráčů). Pro každou z variant je zde jasná částka pro každého.

Tradičním sezónním poplatkem je 100 korun za zapsání hráče na soupisku.

Dále je v plánu zakoupení nových dresů, pokud se tak už finálně dohodneme. Nákup bych směřoval na první polovinu srpna, až odzkoušíme hráče a dohodneme se s nimi na příchod do klubu. Jedná se o komplet dres + trenky + štulpny. U hráčů činí cena za komplet 400 korun a u brankáře 600 korun za dres. Dále je do částky zapracováno poštovné. Dresů se koupí pouze tolik, kolik budeme mít hráčů a dres po zaplacení je vlastnictvím hráče. Pokud by hráč z klubu odcházel, dres si buď nechá, nebo bude vyplacen, dle dohody.

Dále jsem se dohodli na nákupu 3ks rozlišováků (100Kč / 1ks) a nový míč, který stojí 790Kč – klasika Mimas. Zde je konečná částka 1100Kč a taktéž bude rozdělena rovnoměrně mezi všechny hráče podle toho, kolik nás nakonec bude.

Jasno by mělo být na začátku srpna, po zkušebním tréninku.

Každopádně si částky prohlédněte v tabulce, komu se něco nelíbí anebo má něco k částkám, nechť se samozřejmě ozve. Částka od každého musí být vybrána do 16.srpna, kolem 20.srpna je totiž předsezónní schůze všech klubů, kde bude startovné zaplaceno.

Veškeré nejasnosti zodpovím..