pátek 22. června 2012

Statistiky hráčů v soutěžních zápasech od založení klubu

Vytvořil jsem statistiky všech hráčů, kteří za nás do současné doby hráli v soutěžních zápasech a zařadil každého jednotlivce do příslušné kolonky v tabulce dle odehraných zápasů, dosavadních střelců klubu, asistentů při brankách a konečně i celkového kanadského bodování.

Je to zajímavá podívaná. Především mě zaráží fakt, že hráči, co v klubu ukončili působnost například před půl druhým rokem, či vloni stále figurují v mnoha tabulkách tak vysoko.

Odehraná utkání
Na špici jsou tři jména, která byla napsána na vůbec první soupisce klubu v roce 2008. Jsou to poslední přeživší z první mateřské sestavy klubu po jeho vzniku. Dále nesledují hráči, kteří stále aktivně za klub hrají.

Střelci klubu
Na druhé a třetím místě jsou Mrazič s Olinem. Ti si svými dobrými výkony nahrabali branky v minulých sezonách. Dlouho se nedařilo jejich náskok zúžit až konečně letos se to povedlo Michaldovi, který se přiblížil na dostřel tří branek ke třetímu Olivovi.

Asistence při brance
Druhá pozice patří Vláďovi a to s velkým náskokem, který bude jen těžko kdy překonán. Sedmnáct asistencí je skutečně mnoho a to jak pro Petra, tak pro Michalda, kteří jsou na čísle 13.
 
Kanadské bodování klubu
Kapitola sama o sobě. Historicky druhý nejúspěšnější hráč klubu je Vláďa. Dále následují Mrazič o Olinem a už zle dotírající Michaldo. S odstupem pokukují Petr, Boris a Ríša. Za zmínku stojí i Nekwish, který se pomaloučku jako plž plazí vpřed a na futsalovou legendu Davida Ace Gerrard Plcha ztrácí už jen jediný bod.