středa 2. května 2012

Tipovačka

Po dlouhé době opět měkdo v Tipovačce uháhl všechny tipy. O to větší radost mám, že jsem to byl právě já. Jistě mě to všichni přejete, že? Opak se povedl Olinovi, který selhal a prakticky ztratil naději na obhajobu titulu. K Olinovi se nepříjemně plazí Daníček a já, uvidíme, jestli se třeba už příště doplazíme, nebo zdechnem před cílem.. Výborný výsledek dosáhl i Vláďa, který ziskem 5ti bodů upevnil svoji první pozici a stvrdil svoji nadvládu.
Včera se objevila na stránkách anketa, zda chcete oživit tipovačku během následujících týdnů právě začínajím Mistrovstvím světa v Hokeji. Zatím hlasovalo šest lidí a všichni se vyjádřili pro, proto Vámm vyhovím a stane se tak.

AVM Metal vs. Saky Paky
Ač by se mohlo zdát, že AVM je jasný favorit, minulé kolo ukázalo, že i tento velikán skupiny dokáže klopýtnout. V následujícím kole se Dubův celek střetne s trpaslíky z malé vesničky zvané Sakypaky. Přesto, že se jedá o souboj druhého celku s devátým, není stoprcocentně vítěz dán. Sakům a asi i Pakům se podařilo na podzim soupeře dokonale zaskočit a připsali si na d favoritem snadnou výhru 4:0.

Antabus vs. West Žab B
Zde by se papírově mělo jednat o papírově jednoznačnou záležitost. Podzimní výsledek hraje ve prospěch Antabusu ve proapěch 5:1 a postavení v tabulce je také více než výmluvné. Pátý celek hraje s desátým. Favorit je dán, zde by WŽ pomohla jen černá magie.

Bohemians Praha vs. Tango Brno
Poprvé se v Tipovačce objevuje i naše první futsalová liga. Semifinálový souboj mezi brněnsým Tangem a pražskými Bohemians má za sebou úvodní střetnutí, které skončilo velký překvapením. Tango doma utrpělo porážku 3:4, kterou se musí pokusit v Praze odčinit. Před celou sérií byl favorit na postupšího do finále jasný - Tango. Nyní jsou šance vyrované.

Inter Milán vs. AC Milán
Milánské derby. Inter hraje doma a musí bodovat, aby se udržel ve hře o poháry, kde je velká tlačenice. Druhý celek italské Serie A AC Milán zasew nesmí ztratit body na vedoucí Juventus. Skončí zápas plichtou? 

Česká Republika vs. Dánsko
Úvodní střetnutí MS bývají vždy ošemetná. Navíc, když se náš národní celek střetne s nevyzpytatelnými Dány. Severské země jsopu na vzestupu a už dávno neplatí, že nebezpeční jsou jen Finové a Švédi. Už pár let dokazují velký boom i Dáni a Norové. Zkušenosti jsou však jistě na naší straně. Povede se nám vstup do MS?

Česká Republika vs. Švédsko
Druhý zápas naší repre je hned v sobotu s domácími Švédy. Bude to pekelně těžké utkání, kde pasovat favorita je nadlidský úkol.

Uzávěrka tohoto kola tipovačky je už v pátek, v 16:00. To začíná hokej, večer pak i 1.liga futsalu. V pátek večer tedy budeme už vědět už dva výsledky zápasů této Tipovačky. 
Tak čágo!