středa 2. května 2012

(MC) Hammer Petr

Kladivo Petr a jeho družina dokázala zápas s Donkeys rozhodnout už do poločasu. Nejen, že se muž s obrovskou ránou v noze trefil hned dvakrát, jako třešinka na dortu byla asistence Borise, jeho vůbec první v dresu Carpe Diem za jeho více než čtyřleté působení.

Bylo parné popoledne a šestice zbylých hráčů Carpe Diem se jeden po druhém došouralo na ZŠ Kamínky k odehrání jediného zápasu proti otloukánkovi naší skupiny, týmu Donkeys. Ríša a Pája na zápas nebyli povoláni díky poklesu výkonnosti a tak vše měl v rukou sextet vyvolených v následujícím složení. Nekwish, který dostal důvěru k navléknutí kapitánské pásky, Boris, Sykec, Petr, Michaldo a Vláďa.

Tým Donkeys odehrál těžké střetnutí s All Inem, kde jednoznačně podlehli a následně měli nastoupit proti nám. S All Inem se jim zranil jeden z pěti hráčů do pole a proti nám už tak nastupovalo torzo čtyř velmi vyčerpaných hráčů. Pichlavé a neúnavné slunce splnilo navíc svoji roli a tak jsme se mohli stát svědky pěkné podívané pod naší taktovkou.

Od začátku utkání jsme měli navrch. Neběhavý soupeř hledal na hřišti neexistující kaluže, kde by mohli smočit svůj obličej. Nekwishe během první půle ohrožovali pouze střelami od půlky, které náš golman chytající v životní formě kryl jako nic. Převaha zprvu nebyla tak markantní, jako začala být zhruba po pěti minutách hry. Převzali jsme otěže zápasu a už nepustili. Nejprve Boris nečekaně přesně nahrál na hrušku Petrovi. Ten se jako ještěrka prosmýkl kolem unaveného dubu a jeho kovadlina v pravé noze poslal neomylně míč k levé tyči do protipohybu brankáře. Krásný okamžik hodný potlesku. Po chvíli bylo skóre navýšeno. Střelcem nyní už můžu říct z povolání, se stal opět hammer Petr, když naprosto po totožné akci, ovšem nyní nahrával nešťastně soupeř, umístil svojí jedovku nechytatelně ke stejné, levé tyči. Kdyby obě akce pouštěli v televizi po sobě, leckdo by si pomyslel, že se jedná o replay. Tento muž se stal hrdinou okamžiku a snad i celého zápasu. Do poločasu jsme stihli skóre ještě jednou, naposledy navýšit. Boris přiťuknul míč brazilci Bebému, který v záklonu prudce napnul síť, která obepíná branku. Pěkná utěšená střela zhruba z pěti metrů. Naše převaha byla markantní, soupeř se skutečně před Nekwishe dostal tak ve dvou případech.
V poločase se stalo něco, co se dalo očekávat, ale nikdo to neočekával. Soupeř přišel s tím, že jejich fyzický fond hlásí total error a je načase se dohodnout na ukončení špílu. Po dohodě bylo svoleno, protože naši borci i po polovině zápasu byli slití potem stejně jako hráči soupeře. V zápase tedy bylo uvedeno, že soupeř pro nedostatek hráčů schopných hraní ukončil zápas s výsledkem 3:0. Zde bych se chtěl omluvit Nekwishovi, který byl tento zápas kapitánem a asi měl o osudu rozhodnout po vzájemné domluvě s týmem právě on. Nakonec dav zvítězil a rozhodl tak celý tým. Příště budeme chytřejší, drahoušku.
Carpe Diem vs. Donkeys 3:0
branky: Petr (Boris), Petr, Michaldo (Boris)

Získali jsme zaslouženě potřebné body na které můžeme navázat už za 10 dnů při střetnutí s posledními Predators a nyní už čtvrtýmy Kohouty.

Děkuji hráčům za odehrání zápasů a zisk tří bodů, které nás posunuli na 7.místo tabulky. Rozdíly jsou zde minimální a na 4.flek ztrácíme pouze 5 bodů, což není neřešitelné. Třetí ŽV B už si zřejmě svůj post v klidu pohlídají.