úterý 10. dubna 2012

Tipovačka

Poslední kolo tipovačky vyznělo v podobném duchu, jak se vytvarovala tabulka po podzimním tipování. Favorité nezklamali a připsali si nejvyšší bodový zisk, zato někteří rádobyfavorité naprosto vybouchli. Za prvním Vláďou a druhým Dubem se začíná otevírat propast, která se o pár kolech už může stát nesmazatelnou..
Pro další tipování jsem vybral převážně zápasy futsalových brněnských soutěží, jelikož tímto víkendem se dostáváme do plného běhu jara. Nemůže chybět tipování na náš klub, které se od začátku celého tipování stalo už celkem tipérskou jistotou pro zaryté pesimisty a odpůrce klubu.

AVM Metal vs. Bosonohy B
První duel svedou Dubův AVM Metal a Bosonohy B, tedy vedoucí celek soutěže s toho času pátým celkem. Na podzim to byl zřejmě urputný boj, protože utkání skončilo tím nejměnším možným rozdílem 3:2 v prospěch AVM. Jak dopadne zápas nyní?

Antabus vs. Vinohrady B
Do jarní části soutěže zasáhne rovněž poprvé Antabus. A bude to rovnou křest ohněm, protože nastoupí proti prvnímu celku tabulky Vinohradům B. Antabus je nyní na 7 místě, ale tabulka je tak vyrovnaná, že každý bodový zisk jej výrazně posune nahoru. Navíc Antabus před jarem vyhlásil útok na postup do druhé třídy a vítězství nad prvním celkem by jejich sebevědomí důrazně posílil. Na podzim vyhráli Vinohrady 4:1.

Kohouti vs. Ethanol
Zápas naší F třídy. Kohouti (8.místo v naší skupině F) se představili na letošním Turnaji nadějí a i přes porážku od nás 0:4 se vůbec nejevili jako marný soupeř, ba naopak. Dokázali potrápit pozdějšího vítěze SDan Marino a vůbec v tabulce si nevedlo špatně. Ethanol je na místě pátém. Na podzim duel skončil vítězstvím Ethanolu v poměru 5:2.

Carpe Diem vs. Blue Flames B
Tabulkově zápas Davida s Goliášem. Na podzim skončilo utkání hubeným vítězstvím plamenů 1:0. Jak si s úvodním zápasem oba celky poradí v neděli?

Carpe Diem vs. All In – vstřelí Petr branku?
Na zápas s All Inem nebudeme tipovat jako na duel, ale na to, jestli se podaří Petrovi v zápase vstřelit branku. Co myslíte, prosadí se v tomto zápase Petr brankově?
1: ANO
2: NE

Schalke 04 vs. Dortmund
V německé lize dojde ke střetu třetího celku tabulky Schalke, kterého na svém stadionu přivítá vedoucí Dortmund, na který zle dotírá druhý Bayern, Dortmund si nemůže dovolit klopýtnout, protože Bayern přesně na toto zaváhání čeká.

Žádné komentáře: