středa 29. února 2012

Soupeři na Turnaji naději 2012


Za tři týdny budeme bojovat o čest a body v turnaji nazvaném Turnaj nadějí 2012. Dnes Vám představím soupeře, se kterými se ve skupině střetneme. Mezi soupeři nalezneme jak týmy pro nás nové, tak staré tváře.

San Marino – bezesporu favorit skupiny. Absolutní leader 2.B třídy, kde si v podzimní části pohrál se soupeři v poměru 14 výher a 1 prohra, při impozantním skóre 94:24. Co by mohlo dávat jakous takous naději je to, že Antabusu se před třemi týdny povedlo nemožné. Na BO tento tým porazili 2:1. Každopádně zisk bodů s tímto soupeřem by byly malé březnové vánoce.

United Kohoutovice – v 3.A třídě hraje tým United (bez Kohoutovic), takže je pravděpodobné, že se jedná o tento celek. Ve své skupině je na 3.místě a patří mezi favority na postup. Hned v naší první sezoně jsme se také střetli s týmem United, ovšem tabulková podobnost zde není ani náhodou. Tehdejší United byl otkoukánkem skupiny a s tím nynějším má zřejmě pranic společného.

Riders  - náš vůbec poslední soupeř, se kterým jsme se střetli. Máme ho v živé paměti a při správném načasování formy je k poražení. V neděli jsme k tomu neměli daleko. Nakonec po boji jsme podlehli 1:2. Třeba se nám podaří odplata.

Kohouti – náš soupeř v soutěži. S Kohouty máme kladnou bilanci, na podzim jsme si připsali hubenou výhru o jednu branku. Každopádně je to hratelný soupeř, se kterým budeme, pokud nechceme pomýšlet na dno turnaje, muset bodovat.

Hipopotamos Blansko – neznámý soupeř, nikdy jsem o něm neslyšel.

Rozpis turnaje a věci s tímto spojené vyvěsím na stránkách hned, jak se objeví v propozicích turnaje.

Žádné komentáře: