úterý 17. ledna 2012

Preview - 3.víkend

Jsme v polovině zkladní části Brno Open a v neděli se dvěma zápasy přehoupne turnaj do své druhé poloviny. Nemá cenu se dívat dozadu, ale vpřed. S tímto mottem bychom měli v neděli pracovat a jít do zápasů s čistou hlavou. V prvním střetnutí změříme herní schopnosti s týmem Restart a ihned poté bude následovat boj s vyhlášeným celkem Totenrum Hoďnastůl.

Opět budeme začínat v 10:00, proto sraz bude o půl hodiny dříve.
Sestava opět dozná pár kosmetických změn. Jaké to budou ještě úplně přesně nevím a tak její složení dodám až ve čtvrtek, či v pátek. Pravděpodobnou Vám však sdělit mohu.. Nekwish – Boris, Ríša, (Michaldo), (Sykec), (Daníček) – Vláďa, Petr, Mrazič, Pája. Tři kusy v závorce jsou zatím onou neznámou. Michaldo se pere s nemocí, Sykec laboruje s kolenem a Daníček je tím pádem připraven zasáhnout. Pokud jeden z dvojice nebude, Daníček nastoupí, což je dosti pravděpodobné a bude o tom informován nejpozději v pátek.

Vůdce, kapitán, šéf, náčelník. Jen malý výčet synonym se jménem, jehož sláva se hvězd dotýká. Ano, v prvním zápase proti nám nastoupí v dresu Restartu nikdo jiný než David Ace Gerrard Plch. Tvůrce hry, ale především bývalý člen eskadry Carpe Diem. Půjde o pikantní souboj, který bude moci brněnská kolbiště spatřit vůbec poprvé. Oběma týmům se po polovině turnaje postup vzdálil a tak půjde především o prestiž. Můžeme se těšit na vyrovnané soupeře, z nichž si body může uloupit každý z nich.

V druhém střetnutí narazíme na celek ambiciózních mladíčů, zvaných Totenrum Hoďnastůl. Zatím poslední celek naší skupiny. Důrazně varuji před podceněním. S posledními máme své zkušenosti. Minulý ročník BO jsme rupli s posledním Königem, letos v soutěži darovali bod poslednímu Predators. Se slabšími celky neumíme hrát, což doufám nepotvrdíme opět v neděli.

Nedělní sraz je v 9:30.

Žádné komentáře: