úterý 18. října 2011

Tipovačka

Den se se dnem sešel a je tu další tipovací kolo. V tabulce se nám to zamotává a i takový tipérský nýman jako jsem já se stále drží čelní skupinky. V dalším víkendu nahlédneme do kuchyně Antabusu, navštívíme evropské soutěže a dokonce i jednu neevropskou, jako malý dáreček pro Vás.

MANCHESTER UNITED vs. MANCHESTER CITY
Tento zápas v nabídce chybtě prostě nemůže. Velké derby je tu. Zatím druhé United se bude snažit sesadit z čela zatím rozjeté City. Kdo vyhraje tento prestižní duel?

AJAX AMSTERDAM vs. FEYENOORD ROTTERDAM
Další z lahůdek kola. Tentokrát z holandské nebvyšší soutěže. Ajax, šestý tým tabulky v domácím prostředí přivítá čtvrtý celkek Feyenoord.

ANTABUS vs. ELIŠKA
Antabus má velice náročný týden. Už zítra - ve stedu, ho čeká první dohrávka a v neděli si střihne hned tři zápasy. První dva z rána a druhou dohrávku hraje jako poslední zápas téhož dne. Antabus zaujímá 7.pozici a to jen díky polovině odehraných utkání od soupeřů. Zatím hrál jen 3krát, ostatní už šestkrát. Eliška je leader soutěže a získat body s ní bude velike obtížné.

ANTABUS vs. WEST ŽAB B
Netradične dávám do tipovačky podruhé Antabus. Se zápasy je to tento víkend bída a tak proč nevyužít takové pěkné sešlosti zápasů Antabusu. Navíc, když hrají zápasy s celky z opačných pólů tabulky. Po první Elišce změří Antabus síly i s posledním celkem tabulky West Žab B. Jedná se o podvečerní dohrávku, tedy poslední ze série tří zápasů. Dá se očekávat, že čerstvost mužstva bude tatam, ovšem prohrát s posledním v tabulce by se přece nehodilo.. Jak zápas dopadne?

AVM METAL vs. UNITED
Netradičně silný je letos celke United. Pamětníci jistě rádi vzpomínají, jak jsme United v první sezoně v obou sezonních duelech smetli jako prach z podlahy. Letos je to jinak, United vévodí své třídě a do cesty se jim postaví Dubův AVM Metal, tedy druhý tým skupiny. Půjde tedy o přímou konfrontaci o čelo soutěže.

PIČÍN B vs. LÁZ B
V posledním tipování si můžete vsadit na vítěze důležitého zápasu Středočeského kraje, okres Příbram, IV.třídy skupiny A, mezi domácím rezervním celkem Pičína B (11. v tabulce) a o dvě příčky níže zevlujícího týmu Láz B, rovněž rezervního. V posledním kole Pičín dokázal remizovat na horké půdě Jincí B, kdežto Láz B v domácí přestřelce nakonec nestačil těsně 6:7 na zvedající se Rosovice B. Pičín hraje doma a tak je sand mírným favorizem, Láz naopak střílí více branek. Kdo tedy vyhraje?
http://nv.fotbal.cz/domaci-souteze/kao/stredocesky/pribram/souteze.asp?soutez=21BA3A

Tak to je vše přátelé, chtěli jste zápasy které v tipsportu nenajdete, tak tady to máte.. :-) Pampalá!

Žádné komentáře: