pondělí 3. října 2011

Tipovačka Kvalifikačka

Kvalifikační boje základních skupin pro postup na ME ve fotbale se dostala do své poslední fáze. Tento týden se tedy bude tipování točit právě kolem těchto událostí. Evropské ligy mají pauzu. Doufám, že se Vám budou zápasy líbit..

Důležitou informací pro Vás je, že konec tipování je tentokrát už v pátek v 18:00. První kvalifikační zápas v nabídce začíná totiž v 18:15!

TURECKO vs NĚMECKO

Suverénní leader kvalifikačních bojů, co se týče všech skupin! Německo! Osm zápasů, osm výher. Statistiky mluví jasnou řečí. Jedinou překážkou jim může být druhé Turecko, které pošilhává z notné vzdálenosti. Favorit utkání je zcela jasný. Jediné co by mohlo s výsledkem pohnout je buď nasazení rezervního týmu Německa, jelikož vítěz skupiny je už dlouho znám..

SLOVENSKO vs. RUSKO

Slovensko hostí Rusko. Naši východní, slovenští bratři si slušně zavařili v posledním kavlifikačním boji, kdy potupně prohráli na domácí půdě s Arménií v poměru 0:4! Rusko skupinu vede a případný úspěch by je mohl posunout hodně blízko postupu. Situace je stále otevřená, v rozmezí tří bodů jsou hned čtyři týmy, které touží po postupu.

FINSKO vs. ŠVÉDSKO

Severské derby nemá nikdy jasného favorita. Někomu může zamrznout motor v autě a nedojet na špíl, jinému se může zlomit v zatáčce pes. Finsko je ve skupině čtvrté, Švédsko druhé, kdežto právě Švédsko bojuje na dálku s Maďarském, se kterým svádí tuhý boj o druhou pozici. %Švédsko i Maďarsko mají 18 bodů. V tomto utkání jde jistě o více "třem korunkám".

ČESKÁ REPUBLIKA vs. ŠPANĚLSKO

Tento zápas nemůže v nabídce chybět. I když je vítěz utkání už nyní jasný, přesto budu doufat v zázrak. V krátkém sledu, po Plzni s AC Milanem, druhé porovnání českého a světového fotbalu. I když bych se rád mýlil, naši chcípáci se v pátek ztrapní.

SLOVAN B vs. TOMSON B

Podruhé po sobě jsem byl donucen dát do nabídky Slovan B. Moc jiných alespoň nám trochu známých týmů totiž nehraje. Slovan B po dobrém startu nyní nepředvádí příliš dobrý futsal. Poslední dva zápasy prohráli se soupeři, kteří rozhodně hratelní byly. Nyní se jim postaví celek Tomson B, který v současnosti obývá 4. pozici v soutěži. Slovan je devátý.

STORKS vs. AMV METAL

Pro mnohé neznámá dvojice, pro zbytek jistě známá. Pokud si chcete tyto týmy přiblížit, koukněte na 3A třídu. Storks byli naši soupeři v naší první sezoně a podle nynějších střelců bych usoudil, že stále hrají v obdobné sestavě. Letos se jim zatím příliš nedařilo až tento víkend se jim znamenitě zadařilo, šest bodů je tomu důkazem. AMV METAL, dříve tým Prison s čele s Dubem, toho času leaderem naší Tipovačky. AMV naopak rozjeli soutěž báječně, a bodově zrcadlově se Storks se prohodili. V posledním víkendu nezískali ano bod. Kdo tedy vyhraje? Tým, co se zvedá a může prožívat euforii, nebo tým, který po sérii vítězství (ne)slaví neúspěch.

Takže nezapomeňte, do pátku 18:00! Dál ani ťuk!

Žádné komentáře: