úterý 25. října 2011

Preview - Ethanol, Santa Morgana

Už čtyři utkání po sobě se nám podařilo bodovat, což znamená, že jsme neokusili hořkost porážky. Před nedělí cítím velkou šanci. Šanci bodově se dotáhnout na vedoucí kvarteto Blue Flames B, All In, Žabinští Vlci C a Madrid B. Jak už bylo naznačeno v Tipovačce, všechny čtyři týmy hrají zápasy mezi sebou, což znamená, že si mezi sebou poberou drahocenné body. Naší šancí je to, že pokud bychom stoprocentně bodovali, náskok bychom značně stáhli a stále bychom měli kontakt se špicí soutěže. Je to mé velké přání, udržet se v elitní čtyřce po podzimu. Pojďme borci, udělejme pro to něco..

Soupeřem pro tuto neděli nám budou celky Ethanolu a Santy Morgany. Zahajujeme s Ethanolem, který je na 9.místě tabulky s jedinou výhrou, jednou remízou a čtyřmi prohrami. Jsme tedy mírnými favority i proto, že Ethanol ještě než nastoupí s námi čeká těžký souboj s All Inem. Dá se tedy očekávat, že by mohli být vyšťavení a nám pokud se podaří úvod, mohli bychom brzy rozhodnout. Uvidíme však, jak se věci budou mít v reálu.. Scénář, který jsem načrtl by byl z těch nejlepších..

Druhý zápas bude o hubu a to hned ze dvou důvodů. Hrajeme ho bez pauzy, tedy hned po ukončení s Ethanolem. Budeme tentokrát vyšťavení my a Santa Morgana čerstvá (jejich první zápas). Druhou podstatnou věcí je to, že se jedná o celek halekalů, neurotických bláznů a psychicky slabých jedinců. Bude to zápas na ostří nože, což potvrzují téměř všechny celky z naší skupiny, kteří mají zápas s Morganou už za sebou. Jakýkoliv strach však není na místě, hrdě se postavme soupeři s teleskopickým obuškem u pasu a hrrr… na ně! SM zaujímá místo těsně za námi, tedy to šesté. Mají stejně bodů, ale o zápas odehraný více. Mj. střetávají se dva nejtrestanější celky naší skupiny F.

Věřím, že se v neděli budeme opět moct opřít o dobrý výkon Nekwishe a rovněž naši silnou stránku, neústupnou obranu, která dle obdržených branek patří vůbec k top týmům mezi třetími třídami. Na tomto bychom měli stavět.. Nesmíme však hrát ustrašeně, jak to dovedeme. Pokud bude míč na našich kopačkách, hrajme ofenzivně a aktivně. Při ztrátě míče - vápno zalité betonem!

Sestava je zatím ve hvězdách.. V přítomnosti jsem napsán jen já, tak doufám, že se sejdeme v hojném počtu.

Sraz v promrzlém nedělním počasí bude v 11:45 přesně!

Zaútočme na elitní čtverku!!!

Žádné komentáře: