pátek 28. října 2011

POSILA: Ondra...hráč z jiné planety! + důležitá domluva

Dnes mám na srdci dvě důležité věci, začnu tou příjemnější.. Do klubu včerejším dnem vstupuje nová postava - Ondra Valehrach - a dá se říci, že je to skutečná posila v pravém slova smyslu.

Námluvy s tímto playerem probíhaly už před podzimní části, ale to ještě jednání ukončila velká pracovní vytíženost hráče. Situace se změnila a v tuto chvíli je Ondra připraven pravidelně nastupovat v oranžovočerném dresu. Ve středu se Ondra ukázal za nás na tréninku a dle sprostředkovaných slov přítomných byl jeho výkon zkrátka koncert. Rychlý a kvalitní obránce se zkušenostmi, vstřícné a kamarádské jednání, přesně to, co tým potřebuje.

Původní domluva, že jednání budou pokračovat v zimní pauze a že Ondra případně nastoupí až od jara se zvrhly k mnohem lepší variantě. Ve hře je totiž i to, že Ondra možná nastoupí už tuto neděli!! Od Ondrova příchodu si slibuji nutné posílení kádru a uklidnění rozháraného myšlení některých hráčů našeho kádru.

V cestě za již nedělní premiérou Ondry stojí jediná maličkost, připsání hráče na soupisku. Volal jsem Zdeňkovi Polákovi a jsme předběžně domluveni, že bych mu v neděli ráno zavolal a během dopoledne se sešli a připsání by mohlo proběhnout. Pokud to takto klapne, nic nebrání v cestě Ondry na zápas v plné polní..

Ondro, vítej v klubu!!

Druhá neméně důležitá věc je naše sestava, která úzce souvisí i s příchodem Ondry. Zřejmě se stane to, co by mě nenapadlo ani v těch nejdivočejších snech. Je totiž dost pravděpodobné, že se v neděli sejde úplně celý, kompletní tým, což je při soutěžním zápase neúnosné. Zatím není jedniná omluvenka.. Nekwish - Boris, Ríša, Sykec, Michaldo, Svára, Martin, Petr, Vláďa, Pája, Ondra. Pokud počítám správně, je nás v tuto chvíli 10!! do pole! Po zkušenosti ze sezony 2009/2010, kdy jsme se jednou sešli v 9ti (5 na střídání), kdy byl ve střídání neskutečný bordel, nikdo si moc nezahrál a chaos se tím přenášel i na hřiště, není možné situaci opakovat. Navíc nyní to vypadá na 6 lidí na střídání...

Řešení je tedy toto: V první i ve druhém utkání bude hrát 8 lidí do pole. To znamená dvě čtverky. Z toho logicky vyplývá, že v první i ve druhém utkání nebudou hrát dva hráči. V každém utkání samozřejmě jiní, ať si zahrajeme všichni.. Takže v prvním dva v druhém jiní dva. V této souvislosti Vám chci nabídnout, že pokud by někdo cítil, že hrát nechce, nebo mu v tom něco brání a sám se nabídl, že bude některý ze zápasů stát, rád to nyní uvítám.. Vyřeší se tím situace. Pokud se nikdo takový nenajde, nikdo se nanabídne, bude se situace řešit před zápasem, kde se dva zkrátka určí pro zápas první a dva pro zápas druhý. Svoje návrhy a postřehy piště na diskuzi.. do přítmnosti nééé!

Žádné komentáře: