pátek 5. srpna 2011

Známe převážnou většinu týmů ve skupině

Dnes se na stránkách BAF objevil aktualizovaný seznam týmů v jednotlivých skupinách. Oproti loňsku si bohžel užijeme futsalu o něco méně, jelikož místo 15ti zápasů bude každá polina ročníku čítat pouze zápasů 10. Skupina pro třetí třídu je tedy jedenáctičlenná. V tuto chvíli jsou nám poslední tři týmy obestřeny tajemstvím, ostatních 7 týmů vč.nás jsou již známy.
Ještě včera, kdy bylo známých týmů pouze pár jsem si myslel, že skupina bude celkem schůdná, dnes mám názor opačný. Do skupiny nám přibyl "C" mužstvo Žabinských Vlků, kteří minulý ročník svoji skupinu vyhráli, ale postoupit nechtěli a tak hrají opět trojku. Dále příliš nejsem spokojen s Juve, jelikož i s nimi jsme se střetli už ve 2.třídě a máme s nimi výhru a porážku. Nabízím Vám malé představení prozatím známých týmů..

Predators - s týmem Predátorů jsme se střetli hned v prvním ročníku po našem vzniku. V podzimním i jarním utkání jsme zvítezili, přičemž na jaře jsme sfoukli tento celek 7 brankami. (na podzim 4:2). další dva ročníky, během nichž jsme hráli 2.třídu se Predators vytratil z brněnských soutěží. Nevím, buď svůj tým rozpustili, nebo se přejmenovali a vystupovali pod jiným jménem. Každopádně jakkoliv zohledňovat, či spoléhat na výsledky staré téměř tři roky nelze, sestavy obou týmů jistě prošly gigantickými změnami, (naše megagigantickými) proto se bude jednat v tomto případě téměr o druhé "poprvé"..

Kohouti - neznámý celek. Nevím kde se vzali, prostě přilétli. Kohouti jsou na světě a my se s nimi popasujeme v rovném souboji bez předem daného favorita.

Donkeys - Otloukánek minulého ročníku ve skupině F. Tento celek skončil na posledním místě skupiny a tak doufám, že z mizérie jen tak nevybředne a my si na nich smlsneme. Nechci používat silná slova, všimchni víme, jak umíme vyhořet s outsiderem. S Donkeys jsme se ještě v historii nestřetli.

All In - I o tomto celku se dá zdařile říct, že se jedná o horší celek. I on hrál vloni 3.F třídu a skončil na třetím místě od konce. Každý ročník však je jiný, každý ročník nese nějaké překvapení a tak podcenění jakéhokoliv soupeře by rozhodně nebylo na místě. S All In jsme zatím nehráli.

Juve - o Juve jsem už psal. Jsou to psychopati, kteří pokud nemají za soutěž 6 červených karet, hodnotí sezonu za nezdařilou. Předminulý ročník jsme se s nimi střetli ve 2.třídě, jednou jsme je porazili, podruhé odešli se sklopenými hlavami. Pro mě je tento soupeř dosti nepříjemný a hraji proti nim nerad. V minulém ročníku skončili na 4.místě tabulky 3.F třídy, proto se s nimi musí počítat i letos.

Ethanol - minulý ročník skončil na 5. místě 3.E třídy. S Ethanolem jsme ještě neměli čest si zahrát, letos to napravíme..

Žabinští Vlci "C" - s Vlky jsme už nějaký ten zápas odehráli. Naposled se jednalo o slavné vítězství na penalty na Red Devils Cupu. Céčko ŽV je složeno převážně ze staré gardy týmu, tedy třicátníci a dále. Jedná se velezkušený celek, který soutěž hraje jen pro radost z futsalu a pobavení. Důkazem toho je jeho loňské odmítnutí postupu do 2.třídy poté, co vyhráli 3.E třídu. Doufám, že se na Vlky dokážeme správně namotivovat, protože jen soustředěný a zodpovědný výkon nám může přinést body. ŽV jich ale bohužel moc neztrácejí..

Tak to máme ve zkratce předstevní prozatím 7mi týmů naší skupiny. Další tři se doufám dozvíme co nejdříve, každopádně nejpozději do 22.srpna, kdy je předsezonní schůze klubů. Prozatím nevím, jak skupinu hodnotit, prtotože stále ještě 3 týmy chybí a ty můžou výrazně promluvit do případného označení "skupina smrti".. Uvidíme.. Co bych prozatím označil jako kladné je fakt, že ve skupině nemáme žádného soupeře z lonské 2.třídy, žádného sestupujícího z dvojky.

Žádné komentáře: