středa 15. června 2011

Preview 29. a 30.kola - Classic, Schalke

V neděli nás čekají POSLEDNÍ zápasy. Sezona dospěla ke svému konci a i když se mi to říká těžce tak musím říct, díkybohu. Především jarní část sezony byla doslova fiasko a stabilita klubu se otřásla v základech. V tuto chvíli nedokážu říct, zda neděle bude derniérou pouze této sezony, nebo i něčeho více. Každopádně někteří z nás už ohlásili po sezoně svůj odchod do jiného klubu, nebo do penze. Je tak více než jasné, že pro pár hráčů to budou možná poslední zápasy za klub a tak by se snad ve hře mohlo konečně objevit více než nechuť, mám na mysli srdce. O nic už prakticky nejde, o našem sestupu se rozhodlo nejméně dva tři víkendy dříve a tak nemusíme být jakkoliv svázáni nějakým cílem uspět. Pojďme si zahrát konečně pro radost a s chutí, tak jak tomu bylo v první a v mnoha případech i druhé sezoně. Šance uspět je o to vyšší, že v posledním kole narazíme na dva podobně tápající mančafty jara, kteří nezískali o mnoho bodů více, než my. Mohlo by jít o zajímavý otevřený boj o poslední body sezony.

Sestava: Nekwish – Dan, Kuba, Pája – Vláďa, Bebé, Petr.

Nejistí: Martin, Sykec.

Omluvení: Ríša, Boris.

V prvním utkání narazíme na celek Classic. Tým, který je o bod za námi a tudíž je poslední. S Classicy si měníme poslední pozici během závěrečných víkendů celkem často. Tento zápas hodně napoví, komu nakonec zůstane v rukou Černý Petr a stane se největším looserem 2.D třídy. Na vyšší pozici, než na 15.místo ani jeden z mančaftů nemůže dosáhnout, je to tedy mezi námi a nimi. Na podzim utkání skončilo hubenou výhrou 1:0, když se trefil Daníček. V případě shody bodů po odehrání všech zbývajících zápasů bude o pořadí rozhodovat vzájemný zápas.

Ve druhém střetnutí hrajeme se Schalke. Na podzim jsme tomuto celku podlehli 0:2, to ovšem se ještě řadili mezi týmy horní poloviny tabulky. Jarní výsledky hovoří o velkém herním propadu a právě díky jarní famóznosti se drží jednu příčku nad sestupem. I v tomto případě by výhra nemusel viset příliš vysoko. Stačí jen zatahat konečně za ten delší konec.

Start prvního utkání s Classic je ve 13:10 na Novolíšeňské. Po zápase pauzy odehrajeme ve 14:50 svůj poslední zápas sezony s Schalke.

Žádné komentáře: