středa 4. května 2011

Tipni si, no tak!

Dnešní kolo Tipni si nebude uvedeno tak honosně, jako každé předtím. Byl by to totiž fabul! Čistě vykonstruovaný populistický fabul a to nemám rád. Vezmu to tedy ve zkratce. Tento víkend nehraje žádná ze zajímavých futsalových soutěží. Carpe Diem má pauzu, stejně tak i Antabus. Slovan do tipů už asi dávat nebudu, protože Olin ví předem sestavu svého týmu a tak může s přehledem odhadnout, jak bude Slovan silný a s lehkostí tipne vítěze. Od Olina by se tedy jednalo o jasnou fabulaci a porušení fabulačního řádu hry.
.
7.5.
Manchester Utd. vs. Chelsea
Nejočekávanější zápas víkendu. ManUtd v minulém kole ztratil a Chelsea se přiblížila k leaderovi tabulky na pouhé 3 body. Boj o titul je opět otevřený a hodně napoví tento zápas.

7.5.
Slovácko vs. Zbrojovka Brno
Jedenáctý tým tabulky Slovácko hostí brněnskou Zbrojovku. Pro Brno je to jedna z posledních šakcí, kdy zatáhnout záchrannou brzdu a zabránit tak potupnému sestupu do druhé nejvyšší ligy.

8.5.
Werder Brémy vs. Dortmund
Borussia v minulém kole mohla s předstihem slavit titul krále německé soutěže. Vypustí zápas v Brémách, nebo potvrdí svoji německou nadvládu?

8.5.
Barcelona vs. Espanyol
Barcelona namlsaná postupem do finále Ligy Mistrů přivítá svého velkého městského rivala Espanyol. Derby vždy provází mnoho emocí a může dopadnou jakkoliv. Kvalita je však dlouhodobě a jednoznačně na stranně domácích.

8.5.
FC Sevilla vs. Real Madrid
Real Madrid prohrál v souboji o finále Ligy Mistrů s Barcelonou. Vyřazení jistě krutě bolí. Dokáže se už o víkendu otřepat k tvrdého direktu? V posledním ligovém zápase dokonce Madrid prohrál na domácí půdě se Zaragozou. Tato fakta nedává duelu jasného favority. Sevilla je na 6.místě tabulky!

8.5.
As Řím vs. AC Milan
AC Milán celkem s přehledem vévodí italské sérii A. Na druhý Inter má luxusní náskok 8mi bodů. AS Řím bojuje s Laziem o 4.pozici v lize. Jelikož je AS domácí, může být zápas velice vyrovnaný, rovněž bez jasného favorita.



Žádné komentáře: