čtvrtek 19. května 2011

Hjůstne, máme problém... preview před 23. a 24.kolem - Poclain B a Líšeň C

Dnešní, jako už asi veškerá preview předešlé, se bude zaobírat především sestavou. Jak už jste mohli vypozorovat z nadpisu, tak máme skutečně problém..
Omluvenky se průběžně v omluvenkovém listě namnožili jako hadi v kádi a tak se opět budeme potýkat s nízkým počtem hráčů..

Omluveni jsou: Boris, Sykec, Kuba, Ríša, Martin.

Sestava pro neděli: Nekwish – Dan, Pája - Petr, Michaldo, Vláďa.

Bomba, pánové!!! Nemyslíte? To je krásná sestavička! Jediným, kdo ještě může situaci spasit je Martin, který stále marodí a snad je nějaká šance u Sykece, který má na diskusi napsáno u služebky slovo „asi“. Každopádně je potřeba počítat s horší variantou, tak jak jsme na to zvyklí. Proti dobrým zprávám jsme letos naočkováni asi jakýmsi odpuzovačem..
Tak to bychom měli, připravte se na těžký den s jedním na střídání v parném počasí. Má být až kolem 28 na slunku.

Co mě alespoň trochu drží v dobré víře je fakt, že první zápas hrajeme s papírově slabším soupeřem, než v utkání druhém. Jako první se nám podívá na zoubek Poclain B a to ve 12:20. Tady vidím při hodinářsky přesné konstelaci hvězd možnost zisku bodů, nebo bodu. Ve druhém utkání (14:00) s SK Líšeň C – nejlepším týmem jara, budeme nejspíš v pozici podobné Faerským Ostrovům vůči Španělsku. Líšeň nám na podzim nadělila deset branek a byla to naše největší porážka v historii klubu.

Co říci závěrem. Do nedělních špílů nastupujeme jako outsideři v obou případech. Velkou vinu na tom má naše ořezaná sestava. Proto bych byl rád, abychom si každý z nás nestanovili nějaké přehnané cíle a v případě neúspěchu se z toho psychicky neposrali. Věřím, že každý z nás na hřišti předvede maximum a s tím také odejít domů. S čistým svědomím.
Je dosti možné, že letošek z hlediska tabulky nedopadne dobře, to už jsme si snad uvědomili a tak nějak se s tím i smířili.. Stačí se podívat na naši sestavu kolo po kole, v kolika lidech chodíme a jedna z klíčových odpovědí neúspěchu je na světě. Přesto Vás, příchozí prosím o snahu, i když je to těžké..

V neděli je sraz v 11:50 poprvé na NOVOLÍŠEŇSKÉ !!!!


p.s.: na všem hledej pozitiva.. tak třeba v zápase s Líšní nám budou akorát stačit rozlišováky ..máme jich jen 5 a nás bude taky 5! :-)) co bycsme dělali, kdyby nás bylo šest??? :-)

Žádné komentáře: