pondělí 18. dubna 2011

Carpe Diem vs. Torcida 2:5

Tak, a je to tady. Jarní část sezony začala. Bohužel se nám nepovedlo navázat výsledkově na předchozí týdny, herně to tak špatné nebylo, přihlédneme li k jistým skutečnostem. Ta první byla bezesporu sestava. .

Početná marodka a nepřízeň osudu ohledně registraček našich dvou nových hráčů zapříčinila to, že jsme byli na úvod nuceni hrát pouze s jedním na střídání. Bylo to těžké utkání, které se však mohlo vyvíjet mnohem vyrovnaněji, co se týče výsledku.

Sestava: Nekwish – Kuba, Ríša, Dan ,Vláďa, Pája.

Už od rána se mnou cloumal stres, ve střevech jsem měl karneval, ale přesto jsem se těšil na úvodní střetnutí jara. Jak dopadne? Dokážeme navázat na dobré výkony posledních týdnů? Odpověď mě dala až 14 hodina odpolední. S Torcidou jsme prohráli 2:5. Hned v úvodu střetnutí se nám podařilo pěkně skórovat. Po rychlém rozehrání autu, byla to taková hybridní pičinka, nás dostal Vláďa pohotově do vedení. V tu chvíli jsme měli plno sil a všichni věřili, že by se dnes mohlo zadařit. Zchladil nás přímý kop Toroidy. Nevím, kudy přesně míč do brány padl, ale po prostřelení, nebo obstřelení zdi jsme inkasovali vyrovnávací branku. Do poločasu jsme se dostali do pár vyložených brankových situací, ty však zůstaly nevyužity. Síť se rozvlnila na druhé straně. Do šaten se šlo za poločasového výsledku 1:2. Tento výsledek ještě nebyl nikterak rozhodující, nebo nedostižný. Jeda branka a je vyrovnáno, šance na to bezesporu byly, jen štěstí v zakončení chybělo. Úvod druhé půle byl však přesným opakem toho, co jsme si přáli. Snad po jedné minutě jsme opět inkasovali. Dvoubrankový rozdíl, ubývající síly a mnohdy nepřízeň rozhodčích, kteří pískali jako Špačci obecní se nám stal osudným. Na obrat, nebo jakýkoliv vzdor prostě nebyly síly. Do konce utkání jsme se ještě ocitli v pár slibných příležitostech, ujala se jen jedna. Po závaru před bránou se míče chopil Kuba a rozezvučel vnitřní konstrukci branky. Před tímto okamžikem jsme však lovily míč z brány ještě dvakrát a tak Kubova trefa znamenala jen kosmetickou úpravu výsledku na 2:5.

Carpe Diem vs. Torcida 2:5 (1:2)

branky: Vláďa (Pája), Kuba.


Zhodnocení utkání.. P herní stránce to nebylo z mého pohledu podprůměrné utkání. Často hrajeme o mnoho hůře. Dařili se nám kombinace a do šancí jsme se také dostali. Branky jsme inkasovali buď po chybkách jednotlivců, nebo opět z přímáku, což je alarmující. Utkání se dalo zvládnout lépe, pokud by se nám podařilo skórovat z vyložených šancí, to je jasné. Herně na tom Torcida bylo o něco lépe, to musíme uznat. Musíme doufat, že do příště se vyřeší kauza registraček a nemocní se v co největším počtu uzdraví. Důležutá věc závěrem.. Po zápase jsme se domluvili, že od teď bude platit jedna věc. Ten kdo se dostane na dostřel brány, ten nebude nic vymýšlet a vystřelí. Jednoduše to nabombí. Do této chvíle jsme míč chtěli dovést až do brány jako tomu bylo nyní, tomu je konec. Druhou půlkou věci je to, že i když se netrefí brána, akce bude zakončena a nikdo neřekne ani půl slova!! Prostě akce bylo zakončena, sice neúspěšně, ale mnohdy lépe, než ztratit míč při přihrávce na „lépe“ postaveného hráče. Jednoduše se bude střílet z každé pozice bez jakéhokoliv zdrbání od spoluhráčů!! Doufám, že je to dostatečně jasně vysvětleno..

Prohrou se náš tým poprvé ocitl na sestupových pozicích, týmům hrajících okolo nás se překvapivě vedlo.. Vyhrál Classic a i Pentatron, což je nepříjemné. Fauna B a Debakl své zápasy prohrál.

V úterý nás čeká trénink a v neděli další důležitá střetnutí.. Trénink je tradičně ve 20:00 v Komárově!

Žádné komentáře: