pátek 18. března 2011

Přátelák + tréninky s Atabusem

Článek rozdělím do dvou částí, abych nepletl pátý přes devátý a do toho ještě jablka s hruškama. Začnu přátelským zápasem s Anatbusem. Polda a já jsme ukuli plán na společný přátelský zápas, který se uskuteční v neděli 27.3. v 15:00 v Komárově. (přesnou adresu a polohu hřiště dodám)
Proto Vás chci požádat, aby jste si udělali čas v co největším počtu a dorazili.
Další přátelák je předběžně naplánován na týden po, tedy 3.4., tento termín je zatím však komplikovaný a jistý tak na 50 procent. Na hřišti se totiž něco hraje, tuším že mezinárodní zápas v petangue.
Každopádně si tedy zapiště termín 27.března, sraz v 14:45 ! Myslím, že se jedná o hřiště klasických rozměrů, jako v soutěži.
.
Druhá část článku se týká důležité věci a to tréninků pod širým nebem. Na popud Poldy, jsem zatelefonoval správci hřiště v Řečkovicích, kde jsme trénovali, zda bude volný termín i na jaře. Vyjádření se má asi takto: Je jeden volný termín, stejný jako na podzim - úterý od půl 8 - ovšem má to zatím háček. O termín bojujeme na dálku s jiným týmem, takže zatím to nemáme jistý. Každopádně se druhý tým zatím neozývá a tak to vypadá, že dostaneme přednost. Bližší informace o vyvrbení situace Vám přinesu koncem měsíce, kdy mě má dát správce vědět.
Ještě pro úplnost, tréninky na umělé trávě všeobecně v Řečkovicích začínají až od dubna, to znamená že první trénink by připadal při dobrém počasí na 5.dubna!

Žádné komentáře: