pondělí 21. března 2011

Páteční sraz vyšel na výbornou

V pátek jsme byli zakalit. Bylo to fajn, velmi příjemně mě překvapila vysoká účast. Většinou hodně lidí napíše, že dojde a nakonec skutek utek. Tentokrát dorazili všichni do jednoho! No dorazili, potížista Lukáš se během večera ani neobtěžoval dojít k našemu stolu a celou dobu tokal s čepýřil se nad nějakou slečnou v druhé části lokálu. Přesto nás sedělo u stolu deset, což je nový oficiální rekord uznaný EFR - Evropskou Federací Rekordů.

V úvodu večera bylo schváleno, že nové štulpny se prozatím kupovat nebudou. Pokud by je někdo opravdu chtěl, ať mi řekne a objednají se. Důležitou zprávou bylo, že od poloviny příštího měsíce začíná ve Varně za barem pracovat sir Nekwish, čehož by se dalo v budoucnu častokrát využít a věřím, že se tak i stane. Došlo ke schválení placení poplatků Pájovi jakožto vedoucímu a stejně tak i za služební telefon. Na ostatní klubové záležitosti se vesměs nedostalo..

Děkuji všem za účast, bylo to příjemné posezení a těším se na další, tentokrát k uvítání léta a ukončení sezony. Termín: červen.

Žádné komentáře: