pátek 4. února 2011

Harmonogram pitek

Rozhodl jsem se vytvořit harmonogram akcí klubu mimo futsal. Prostě takovej chlastací kalendář. Z mnoha stran se ke mě dostávají informace a výtky typu.. "už sme dlouho nebyli zakalit, nebo mě ten chlast tak chybí.. apod."
Chlastání v hospodě není přece jen o lití lihu do těla, ale také o ztmelení lidí, vyříkání si věcí co nás serou, či porady ohledně budoucnosti..
Rád bych tedy uveřejnil seznam pitek, které by se měli dostat do povědomí všech hráčů klubu jako odmyslitelnou součást klubu.. Tyto akce budou 4x do roka, z nichž se už několik skutečně konalo, jen to nebylo napsáno černé na bílém..
  • povina března - oslavy vzniku klubu Márčfest, porada před začátkem jara
  • polovina června - ***
  • polovina záží - porada před začátekm podzimu
  • polovina prosince - vánoční večírek

Jak jste si mohly všimnout, kolonka u oslav v červnu je prázdná. Aby se neřeklo, že náš klub nefunguje jako rozvojový subjekt, dávám prostor Vaší fantazii k vyjevení názoru, jak by se oslava měla jmenovat a co by se vlastně mělo slavit. Dám blbý příklad: Sweatshit Párty (na počest oslav Borisovy krásné mikiny) .. ale nechám to na Vás.. (pokud by jsme to udělali ke konci června, tak by to mohla být rovněž posezonní schůze a se zhodnocením sezony)

Určitě Vám neušlo, že kalby jsou rovnoměrně rozvrstveny po třech měsících, co je žůžo, nemyslíte?

Žádné komentáře: