čtvrtek 13. ledna 2011

V neděli v sestavě se třemi nováčky

Tuto neděli nás čeká opravdu těžká robota , která dle mého rozhodne o osudu klubu, co se týče boje o postupové příčky. Čeká nás veledůležitý zápas s Anatbusem a dále s favorizovaným Madridem.
.
Víkend bude ozvláštněn více věcmi. Musím zmínit, že nám bude chybět trio pravidelných hráčů – Dan, Vláďa a Boris. Tato situace byla vyřešena kulantně.. Budeme mít na zkoušku hned 3! nové hráče! Carpe Diem se tedy představí ve zcela novém kabátu, který ještě nikdo nikdy nevyzkoušel a je tedy ve hvězdách, co od zápasů očekávat.
Už minule se nám představil Jakub, ke kterému v neděli přibude nadějný mladík Roman. O zbrusu nové akvizici jsem se dozvěděl předvčírem z sms od Kuby - ozval se mu další zájemce, a tak uvidíme v dresu i jeho. Jediná informace o něm je, že je ještě mladší než náš Kuba a to o dost. Je mu prý asi 10 let.. :-)
.
Staré jádro týmu bude tvořit Nekwish, Kuba, Ríša, Michaldo a Pája. Dle tohoto vzoru bychom měli mít opět 3 hráče na střídání, což je dobré, vzhledem k naší fyzické kondici.
.
Netuším, co od tohoto víkendu očekávat. Byl bych potěšen, kdyby se ziskem bodů vyrovnal tomu minulému. Bude to těžké, uvidíme.. Každopádně nebude na místě se kvůli horším výsledkům vztekat, přece jen si uvědomme, jaké to je nastoupit poprvé v kariéře za velkoklub a podat výkon s velkým V. V neděli můžeme jen překvapit!
.
Program:
sraz v 7:40!
8:00 - 8:30 Antabus
9:00 - 9:30 Madrid

Žádné komentáře: