čtvrtek 4. listopadu 2010

Preview před 15.kolem - Torcida

V nedělním ranném odpoledni nás čeká závěrečný zápas letošního podzimu. Soupeřem nám bude Torcida, která po famózním úvodu sezóny nakonec v průběhu podzimu pomalu doklouzala do průměru týmů 2.D třídy. Poslední zápasy však ukázali, že opět pomýšlí na příčky nejvyšší, což dokazuje zisk 10ti bodů v posledních 4 zápase (3výhry, 1remíza). Tato série jim vynesla prozatím,ní 7. pozici.
V neděli vyběhne krom starých známých brazilců z minula i staronová uzdravená tvář, která v letošní sezoně odehrála pouhé 4 zápasy. Ano vážení, Luís Esteban Ricinho Perreira ( čti Ričíňo, nebo Risíňo) se uzdravil z podrážděného nervu a je opět připraven hájit klubové barvy. Naopak to příliš růžově nevypadá s Bebém Michaldem, který i nadále bude s největší pravděpodobností týmu chybět.
Vlastní sestava tedy v neděli zní takto: Nené - Dani, Cibinho, Ricihno - Borielson, Luzinho, Ceasar Sempaja.
.
Utkání bude zahájeno ve 13:10 na hřišti Novolíšeňská, proto si tradičně dáme sraz 30 minut před zápasem ve 12:40.
.
I přes nelichotivé kurzy sázkových kanceláří ( Torcida 1,45 _ remíza 3,2 _ Carpe Diem 5,8 ) věřím, že Carpe Diem se postaví Torcidě se ctí a udolá nějaký ten bod.
.
V současné době máme krásné teplé počasí. Z předpovědi však vím, že právě v neděli má dojít k velkému ochlazení, proto si vemte spoďáry, které možná poslouží nejen k udržení tepla, ale i zachycení posrání se z výsledku. Mnoho zdaru, samci!

Žádné komentáře: