čtvrtek 16. září 2010

Preview před 5. a 6.kolem - Debakl a Jezdci

V neděli nás čekají dva důležité zápasy. V prvním střetnutí se naše meče zkříží s Debaklem, nováčkem 2.třídy, se kterým ještě nemáme žádné zkušenosti. V druhém souboji půjde o taktickou bitvu s Jezdci.
Sestava: ..by měla dle předpokladů být kompletní. Jediným, nad kým visí v tuto chvíli otazník je Martin. Ten mě dá vědět v sobotu. Kontroloval jsem, zda Michal náhodou nedostal za svůj karetní mariáš stopku na více než jeden zápas a naštěstí nedostal. Svůj trest si odpykal v zápase s Faunou B a v neděli se tedy může zase postavit do brány.
Debakl – v současnosti je to poslední tým naší skupiny. Nelze jej však podcenit. Považuji za nutné dát ještě než se unavíme první branku a co nejdříve ji pojistit. Je totiž dost pravděpodobné, že pokud tento scénář nebude naplněn, budeme se trápit jako minulý víkend. Debakl má v současnosti jednu remízu a tři prohry. Za tyto čtyři utkání dostal nejvíce branek ze všech v soutěži a to 17, což dělá průměr lehce nad 4 obdržené branky za zápas. Na druhou stranu jich vstřelil prozatím 8, stejně jako my, mají však o zápas na kontě více. V tomto špílu bych chtěl stoprocentně bodovat! Musíme získávat body s relativně slabšími soupeři, s těmi těžkými to už půjde velmi ztuha..
Jezdci – v obou zápasech minulé sezony se jednalo o velmi hustý koktejl strategie. Na podzim jsme si ze vzájemného střetu odnesli bod po remíze 2:2, na jaře jsme vyšly ze souboje bez bodu, po usmrkané prohře 1:2. Jak si můžete všimnout, v obou dvou zápasech nepadlo mnoho branek, stejný průbě očekávám i nyní. Taktická bitva, kde zvítězí ten odolnější. Tento zápas pro mě bude znamenat 100 zápas za Carpe Diem celkem, doufám tedy, že bude úspěšný a nám se podaří Jezdce oloupit o nějaký ten bodík!
.
Mezníky:
Pája – pokud nastoupí v zápase s Jezdci, oslaví 100 zápas v dresu Carpe Diem celkem.
Program:
9:00 Carpe Diem vs. Debakl
zápas volno
10:40 Carpe Diem vs. Jezdci
.
Sraz v 8:30 na hřišti Mutěnická!

Žádné komentáře: