pondělí 23. srpna 2010

Změna termínu prvního zápasu soutěže

V pátek jsem se spolu s Bebé Michaldem zúčastnili každoroční předsezonní schůze všech zápastupců týmů hrajících na umělém pažitu.
Bylo zde odevzdáno startovné, podepsány soupisky a sděleny novinky k nadcházející sezoně. Novinky se týkají ředevším pár změn pravidel, které bych nejraději probral až osobně s každým. Jsou docela důležité a těžko vysvětlitelné v pár psaných řádcích. Hlavní věcí je však to, že došlo ke změně zápasů prvního hracího víkendu.
Z důvodu, že Deportivo první víkend nemůže nastoupit, je zápas s nimi přesunut! Zápas s Deportivem se musí odehrát v náhradním termínu, který bude muset samo Deportivo navrhnout, sehnat a zaplatit hřiště, sehnat a zaplatit rozhodčí. To vše musí být uskutečněno do 30.září. Je tedy víáce než pravděpodobné, že špíl s Deportivem odehrajeme ve všední den! O termínu Vás budu včas informovat tak, aby jste si mohli udělat čas..
.
Druhý zápas prvního víkendu zůstává, ale je změněn jeho začátek. Start soutěže tedy pro nás je v neděli 5.9. v 10:40 s BB Pressem B, na Mutěnické. Tento den tedy odehrajeme pouze jedno utkání!

Žádné komentáře: