čtvrtek 1. července 2010

O Lamí Kopýtko

Zase po čase bych Vás chtěl jedou postavit před hotovou věc. Doufám, že mě to nebudete mít za zlé.. No ona to je z mé strany asi jen poloviční hotovka, na druhé polovině jsme se domluvili na posezónní schůzi.
Bylo domluveno, že se v průběhu léta přihlásí nějaký z turnajů na umělé trávě. Většina do dnes vypsaných turnajů se hraje na živé trávě a především už v úvodu července, což je nyní. Z turnajů, které by nám vyhovoval splňovaly kritéria jen asi dva..
.
V nejbližší době nás tedy přihlásím na turnaj. Jedná se o turnaj celku FC LAMY , konaném na umělé trávě a s datumem 31.7.2010 - sobota. Tedy téměř za měsíc. Turnaj nese název O Lamí Kopýtko a jedná se o turnaj nižší kategorie, tedy týmů 2.-3.tříd + neregistrované celky. Perličkou je, že jde o druhý ročník turnaje, přičemž v tom prvním loňském ročníku dominoval náš dobře známý celek Flamengo!
.
Zde si můžete prohlédnout pořadí loňského turnaje + prozatím přihlášené celky pro letošek:
http://fclamy.tym.cz/kopytko2rocnik.php
.
Co se týče startovného, tak se k tomu asi postavím jako chlap. Nechci Vás totiž aspoň jeden celý měsíc vidět a proto turnaj zaplatím já a až na místě, 31.července Vás zinkasuju podle toho, kolik lidí na turnaj přijde. Startovné činí 950 .
.
Jinak veškeré informace kolem organizace turnaje naleznete v přiloženém letáčku. Poslední věcí je účast. Pokud už nyní víte, že 31.července budete někde mimo Brno a oklolí, tak to napište na diskuzi, abychom věděli, kolik se nás sleze a případně doplnili tým neCarpeDiemákama.

Žádné komentáře: