čtvrtek 1. července 2010

Důležité! Info k příští sezoně!

Rok se s rokem sešel, a já se už nyní musím směle pustit do zařizování věcí naší už v pořadí třetí sezony klubu. Na stránkách BAF se objevili propozice pro příští sezonu 2010/2011. Mám k propozicím, nebo spíše k Vám pár informací, které považuji za nutné, aby jste věděli a dále důležitou otázku, na kterou musím znát odpověď.
.
Program krále během prázdnin:
1. Do 31.7. musí být odevzdána přihláška našeho klubu pro příští sezonu. Musí zde být uvedené veškeré podrobnosti, týkajících se hracích termínů apod.

Opět máme na výběr, buď sobotu, nebo neděli.

  • Sk.A : Sobota – hřiště Svážná a Kneslova
  • Sk B : Sobota – hřiště Novolíšeňská a Mutěnická
  • Sk C : Neděle – hřiště Svážná a Řečkovice
  • Sk.D : Neděle - hřiště Novlolíšeňská a Mutěnická (jako letos)

    Od Vás požaduji rozhodnutí, kdy chcete hrát.. Jestli jako minulou sezonu skupinu D, nebo jináč? Napište prosím své resumé na diskuzi, co by Vám nejlépe vyhovovalo..
    .

2. Kolem 20.8. se zúčastním předsezónní schůze všech celků brněnských tříd v předsálí restaurace Okruh, kterou povede předseda BAF, p.Polák.
Zde se už většinou odevzdává startovné a potvrzují nové soupisky, i když krajní termín je ještě o týden později. I já bych rád už toto datum odevzdal startovné za náš tým, tak se prosím podle toho zařiďte, abych už 20.srpna měl startovné k odevzdání. Částka pro novou sezonu činí 9500 korun.
Při 9 lidech v týmu to je 1060 korun, při 8 lidech – tolik nás momentálně je částka na hlavu činí 1190 korun.
Dále si každý k částce připočtěte 100korun za zapsání na soupisku a měla by Vám vyjít konečná částka, kterou po Vás budu požadovat. Takže nezapomeňte - do 20.srpna odevzdat mě!

3. Do 31.8. musí být zaplacené startovné a zhotoveny, podepsány a schváleny platné soupisky pro příští sezonu. Viz.bod výše.

4. Přestupní termín končí rovněž 31.8.
Pokud do týmu přijde nová tvář, je nutné ho zapsat na soupisku + vyhotovit registrační průkaz. To zabere chvilku času, proto by bylo vhodné posilu do týmu přivést co nejdříve.

5. V polovině září začíná nová sezona.
Hrrrrr na ně!
.
Tolik k propozicím a k tomu, co mě leží na srdci. Prosím Vás o jasné a stručné vyjádření na diskuzi především - kdy chcete hrát.. Na datu předání startovného + poplatku za soupisku se domluvíme až v průběhu července.

Žádné komentáře: