středa 12. května 2010

Olin rekordmanem

Olin „Batigól“ Belžík – jméno, které v análech Carpe Diem jen těžko někdo překoná. V čem že? Olin je rekordmanem v počtu po sobě jdoucích zápasů, kterých se zúčastnil bez jediné omluvenky. Odehrál do této doby veškerá utkání od vzniku klubu léta páně 08, měsíce března, což činí neuvěřitelných 86 zápasů ( z toho 38 soutěžních a 48 turnajových). Bylo jasné, že tato série jednou skončí a ten den bude tato nadcházející neděle.
Lehkovážném otevření si úst Oldy na rozhodčí ve spolupráci s jejich trapným, nepochopitelným, až výsměšným výkonem namíchal šejk do podoby rudé, lépe řečeno červené karty. Za kartičku Olda dostal stopku na jedno utkání, což má z následek konec obdivuhodné série.
Číslo 86, k jehož nasbírání bylo potřeba něco málo dva roky nepřetržitého hraní je natolik velké, že bude jen velmi těžké se k tomuto numeru vůbec přiblížit..
Oldu během oněch dvou let stíhaly různé zdravotní obtíže, počínaje vystřelováním bolesti do prdele (to cituji Oldu doslova), až po rozglajdané třísla a oteklé kotníky, nic ho však nezastavilo.
Přestaňme však smutnit a vydejme se vstříc překonání tohoto rekordu..
Tímto chci Oldovi pogratulovat k pěkné cifře na jeho kontě a vyhlásit útok na dosažení a předehnání této mety..

Žádné komentáře: