pátek 7. května 2010

Kanadské bodování

Dnes netradičně už třetí článek bude věnován rozboru kanadského bodování našeho týmu. I když se není na jaře herně čím chlubit, tu a tam si někdo připíše bodík.. Připomeneme si jaký byl stav bodování po podzimní části, jaké v současné jarní části a rovněž vás ukáži bodování za celou prozatímní sezonu.
.
Po podzimní části vedl s pěkným náskokem Olda, který za 14 utkání nasbíral hned 15 bodů (7+8). Druhé místo patřilo Martinovi s 11 body za 5 branek a 6 asistencí. Stejný bodový účet měl i Pája, ale odehrál o dvě utkání více. S odstupem se za Pájou srovnali hráči takto.. Vláďa 7 (3+4), Kuba (4+2), Ríša (1+3), Boris 3 (3+0), Michal 3 (2+1) a na ocásku je Lob, který si za dva zápasy body nepřipsal.
Takto tedy skončil podzim, kde byl hlavním bodovým tahounem Olda.
.
Nedávno začala jarní část, do které raketově vlétl Martin. V jednom utkání si připsal hned hattrick s jednou přihrávkou a od té doby se hřeje na výslunní statistik jara. Do této chvíle dosáhl 6ti bodů (5+1). Druhé místo patří Pájovi, který poctivě sbírá bod po bodíku s z pěti utkání jich prozatím nasbíral 4 (2+2). Třetí pozice patří Michalovi. Velkou část podzimu promarodil a tak se na jaře snaží, co mu nohy stačí. Do této chvíle si připsal 3 body za 3 branky. Čtvrté místo obsahuje Vláďa, ten má na kontě 3 asistence. Posledními dvěma bodujícími na jaře je Kuba a Olda. Oba si připsali z pěti zápasů jednu asistenci. Zde můžu pouze říct, že u Olina jsme po podzimu byli namlsáni větším přídělem bodů, větším podílem na brankách týmu. Ani v nejmenším nechci vinu současných neúspěchů svalovat na tento fakt, jen chci zmínit, že to může být další ze střípků rozbité karafy, proč se nám na jaře nedaří alespoň tak, jako na podzim. Boris s Ríšou zatím nebodovali. Lob nehrál.
.
Tolik k jarním statistikám, samozřejmě se pořadí může a jistě bude měnit každým kolem. Doufám, že se každý z nás obohatí o nějaké bodíky hned v dalším kole..
.
Tím jsme se dostali i k celkovým statistikám sezony 2009/2010, které také budu jako jediné ode dneška zveřejňovat. Na prvním místě se třpytí drahokam našich útočných řad, Martin se 17ti body (10+7), Druhé místo patří Olinovi s body 16ti (7+9). Třetí je Pája 15 (7+8). Za těmito třemi hráči je propast pěti bodů a následují.. Vláďa 10 (3+7), Kuba 7 (4+3), Michal 6 (5+1), Ríša 4 (1+3), Boris 3 (3+0) a Lob s nulou.
.
Ze statistik je jasné, kdo vede také tabulku střeleckou. Je to Martin s 10ti brankami. Nejúspěšnější asistent je Olin s 9ti kusy.

Žádné komentáře: