pátek 19. března 2010

TurboMichal

Stejně jako minulý rok předhazuji otázku, jak se s nadcházející jarní části soutěže vypořádá po dlouhé nemoci Michal Dařbuján Michaldo Koláček.
Je naprosto bezesporu, jakými kvalitami Michal oplývá.. Ano, uhodli jste, těmi nejvyššími! Při dobrém zdraví si Michala dokážu představit na špici jarních klubových střelců. Je to odvážné tvrzení? Nemyslím..
.
Po půlročním absentování je Michal jistě řádně nažhaven rozpohyboval už málem zarezlý brankostroj a první příležitost ukázat dychtivému futsalovému světu to, po čem dlouho prahne, bude mít už příští neděli. Jsem na jeho výkon velmi zvědavý, svoji pověst instinktivního zabijáka bude jistě chtít obhájit i před všudy přítomnými novináři, kterých na nás chodí přímo houfy.
Nedávno se mi Michal svěřil, že se cítí jako by byl v nelítostné pusté džungli a on že je půl roku nenasycená krvelačná šelma, která se potřebuje nažrat stůj co stůj. Nechme se překvapit, kolik gazel a antilop skončí v jeho spárech.
.
V prestižním časopise Kicker zase Michala označili za českého Copperfielda, který by měl dokázat schoulen v klubíčku, uvězněn ve skleněném uzavřeném akváriu metr x metr x metr, vstřelit skrz sklo branku na 30 metrů o levou tyčku. Zdá se to býti až neuvěřitelné, ovšem vyvedu Vás z omylu, Michal to opravdu svede. Byl jsem toho svědkem loni v létě. Minulý rok se s tímto kouskem snažil dostat do časopisu 100+1 kuriozit, ovšem neuvěřili mu, odbyli ho a o předvedení neměli zájem.
.
S Michalem je spojená tedy i naše nová anketa, které se bude dotýkat jeho střeleckých schopností. Ptám se Vás, kolik vsítí TurboMichal na jaře branek? Na výběr máme ze čtyř možností..

Žádné komentáře: