středa 31. března 2010

Kurzové sázky, tip na výsledek podle TBW

Dnes jsem brouzdal po internetu a na co nenarazím, obrovské překvapení!! Sázková kancelář TBW (TodayBeWinner) vypsala kurzy na nadcházející víkend - finálové kola Turnaje Nadějí 2010!
.
Hned jsem se do kurzové nabídky začetl a dozvěděl jsem se mnoho zajímavých věcí. Na stránkách společnosti provozující sázky je dokonce tip na průběh turnaje a na jeho vítěze. Určitě jste nedočkaví si také něco počíst, co?
.
Dále jsem si mohl přečíst o kalkulaci postupů ze skupiny a dalších bojů podle TBW:
.
skupina E:
1.Jiříkovice (
2.Kickers
3.Term
.
skupina F:
1.Adom
2.Werder
3.Onyx
.
skupina G:
1.Stones
2.RLF!
3. i-center
.
skupina H:
1.Q.P.Chrlice
2.Carpe Diem
3.Red Devils
.
čtvrtfinále:
Jiříkovice - Werder
Adom - Kickers
Stones - Carpe Diem
Q.P.Chrlice - RLF
.
semifinále:
Werder - Stones
Adom - Q.P.Chrlice
.
o 3. místo:
Werder - Adom
.
finále:
Stones - Q.P.Chrlice
.
Tak pánové, to je překvapení.. TodayBeWinner nás tipuje na čtvrtfinálovou účast turnaje!!! Je to nemožné? Nevím, každopádně je to nelehké a k úspěchu nás čeká ještě hodně velká dřina!
.
Kdo by měl zájem si tipnout a změří síly se mnou v tipovačce, může na diskuzi. Tipuje se pouze 1,0,2. Za každý správný výsledek je jeden bod.
.
To jest vše z TBW, nyní bych Vám chtěl říci svůj názor na nedělní zápasy...
Často si pohrávám s myšlenkou, jaké umístění bude v turnaji úspěchem, a jaké zklamáním. Dnes jsem to konečně rozsekl a resumé je zcela jednoznačné.. Klíč je čtvrtfinále!
Koukneme-li se na soupeře v osmifinálové skupině, můžeme hovořit o skupině hratelné. Především celek Red Devils by se mohl stát a já to i předpokládám otloukánkem skupiny. Je velká škoda, že zápas s Q.P.Chrlice hrajeme hned v úvodu, jako první. Pokud bychom hráli nejprve s Red Devils a podařilo se nám zajistit si postup vítězstvím, jistě by nám to do dalších bojů pomohlo. Takto se ten největší souboj odehraje hned v prvním zápase s Chrlicemi. Pokud bychom prohráli, musíme doufat, že nás to nerozhodí (jak se už milionkrát stalo), a budeme v souboji s Red Devils tahat za delší konec. Pokud ne, a skončíme na třetím nepostupovém místě, bude výsledek v turnaji stále celkem velkým zklamáním. Mám za to, že skupina je hratelná a při předvedení alespoň poloviny hry, jakou umíme občas aplikovat na soupeře, se musí dostavit zákonitě výsledek. Pevně věřím v postup ze skupiny!
Čtvrtfinále: Bezesporu klíčový zápas turnaje!!!!! Zde se roztřídí tzv. zrno od plev! Tento zápas určí týmy šťastné, a ty, co budou prožívat zklamání.. Čtvrtfinále bude největší a nejtěžší krok. Můžeme se zde setkat buď se Stones, RLF!, nebo i-centrem. Se všemi soupeři jsme se měli už tu čest setkat. Se Stones a RLF jsem prohráli, i-centrum jsme dvakrát porazili. Každopádně všichni jistě cítíme, že ani RLF, ani Stones nebyly nad naše síly. Na tým prostě padla vždy deka, buď z uspokojení z postupu, nebo herní krize z předchozích nezdarů, či nechuti hrát. To se nyní nesmí stát! Tento zápas tedy určí, zda naše účinkování na turnaji bude úspěšné nebo ne.
Semifinále: Pokud se dostaneme do semifinále, bude to něco úžasného! Znamenalo by to v případě neúspěch boj o třetí místo, respektive finále a boj o příčku nejvyšší.
.
Tak pánové, pořádně si do neděle vyleštěte bambitky, boj právě začíná!

Žádné komentáře: