čtvrtek 11. února 2010

Zázračný golman s pružností geparda..

V minulém článku jsem se zapomněl zmínit o našem brankáři, který se vůbec poprvé postavil mezi tři tyče. Byl to zarytý Komeťák Michal Nekvapil (na obrázku).
.
Tento futsalový elegán lapal jako samotný pán Bůh, o čemž se mohli přesvědčit všichni přítomní. Jisté zákroky v bráně nenechaly nikoho na pochybách, že angažování Michala do týmu mohl být omyl.
.
Pikantností je, že stejně jako Olda má úzké vazby na konkurenční tým Antabus, který se ho sanžil před časem zlanařit. Jak by také ne, když Michal dříve pracoval s Jarou (z Antabusu) jako číšník v naší oblíbené Varně.
.
Michal má dlouholeté zkušenosti na postu brankáře především z velkého fotbalu, kdy válel za Troubsko a asi i něco dalšího, o tom však info nemám. Ve futsalu si střihl také jednu sezónu a to za slavný lískovecký tým Stará Pekárna. Ten však po roce působení zanikl.
.
A na konec to nejlepší... Po posledních zápasech BO jsem s Michalem zašel na kamarádskopracovní :-)) schůzku a z obou stran by byla dobrá vůle spojit naše futsalové cesty natrvalo, což by bylo naprosto senzační. V průběhu jara bychom stejně hledali nového brankáře a najít někoho s Michalovými kavlitami by bylo téměř nemožné. Zbývá doladit posledních pár detailů smluv a kompot bude zavařen.

Žádné komentáře: