úterý 23. února 2010

Srdcové eso končí, pikové začíná!

Dnes mám na srdci velmi důležitou zprávu. Už delší čas není tajemstvím, že náš brankař Martin Haluza by nás měl po jarní části sezony nadobro opustit. Situace se však vyvrbila tak, že naše řady zřejmě opustí dříve, než by kdo čekal..
.
Minulý týden jsem měl s Martinem rozhovor, kde jsme se bavili o jeho dalším setrvání u klubu a také o jeho nástupci, který se rovněž za poslední týdny narýsoval. Po dlouhé řeči jsme společně dospěli k rozhodnutí, že Martin za nás již jaro chytat nebude a místo přenechá nově příchozímu brankáři.
Důvody Martinova odchodu jsou zřejmé.. Velké vytížení. Neustálé dojíždění do Brna z Přerova, a snad se nebude zlobit když prozradím, že ke konci roku se Martin chystá dokonce na misi do Afghánistánu. Příprava na takovou akci zabere také moře času. Martinovo rozhodnutí plně chápu, trávení více času doma, před půlročním odloučení je naprosto pochopitelné..
.
Děkuji velice moc za Tvoje služby klubu, stal sem nesmrtelným! Jsem rád, že sem mohl hrát po Tvém boku! Doufám, že naše cesty v budoucnu spojí třeba nějaké další akce, nějaký turnájek, nebo pijatika.. Však neumíráme..
Martin také může, pokud cítí nutnost sám napsat, jak vše cítí.. (diskuze)
.
Co se týče bezprostředně vztahu klubu a Martina, zůstane po celé jaro na soupisce a kdyby bylo potřeba, jistě by nás ve štychu nenechal.
.
Považujeme li tuto událost za nešťastnou, můžeme hovořit o neštěstí ve štěstí, jelikož se z ničeho nic vynořil Martinův nástupce, Michal Nekvapil (čti SirNekwish). Brankáře bych stejně musel během sezony hledat a takto nám spadla do klína ikona Troubského fotbalu a jednoho času i novolískoveckého futsalu. Rovněž minulý týden, po jednáních s Martinem jsem se následně s Michalem finálně domluvil na dlouhodobé spolupráci s klubem. Získáváme tedy od nynějška do svých řad nového, kvalitami napěchovaného brankáře, který se od víkendu, kdy jsme si prostřednictvím počítačového monitoru plácli, stává naší jedničkou na postu brankáře. Svůj um předvedl už před pár týdny, když za nás ještě jako zaskakující brankář chytal v posledním turnaji základní skupiny Brno Open.
Takže Michale, vítej v klubu!

Žádné komentáře: