úterý 5. ledna 2010

Zimní liga tluče na vrata

PO vánočních svátcích Vás vítám zpět na stránkách našeho klubu. Začíná se opět pomalu roztáčet kolotoč zápasů, ve kterých máme tu čest figurovat i my.
.
Dny úvodních klání na letošní Brno Open se nezadržitelně přiblížili. Do startu této tradiční soutěže zbývá posledních pár dnů..
V neděli svoje první dvě utkání sehraje i náš klub Carpe Diem, soupeřem nám bude mírný outsider celek Anitals a vysoce favorizovaný Oknoservis.
.
Jaké jsou naše šance tento víkend a s čím by bylo vedení klubu spokojeno? Je to jednoduché.. S týmem třetí třídy Anitals počítám pouze s vítězstvím, nic jiného nepřichází v úvahu. Pokud by se nám nepodařilo hned na úvod soutěže ukořistit tyto tři body, s ohledem na ostatní obry, které nám přosoudilo osudí, horko těžko bychom je naháněli někde jinde. Je to prostě základ, který musíme dát a na kterém se může dál stavět.
Náš první zápas začíná v neděli v 11:00.
.
Ve druhém střetnutí dne nás čeká po jednozápasové pauze, kterou vyplní Anitals s Oknoservisem, druhý jmenovaný - Oknoservis. Kdo nečetl dřívější články, tak chci připomenout, že se jedná o favorita skupiny, a jde o divizní Bosonohy navíc s pár posilamy. Proto zde bude naprosto na místě zahrát naši beton taktiku, kdy budeme po velkou část zápasu pouze zalezlí na své polovině a důsledně bránit "malý čtverec". Pokud bychom dokázali i z tohoto utkání ukořistit nějaký bodík, byl bych nad míru spokojen. Bereme-li však věc reálně, bude to velmi velmi těžké s týmem tak vysokých kvalit sehrát vyrovnanější utkání. Kdyby byl bod, tak každému políbím po zápase kopačku. Kdyby byly tři, tak se uvidíme ve sprše..
Start zápasu ve 12:00.
.
Sestava pro BO je posílená o dvě velice zvučná jména, naopak zdravotní potíže stále nedovolují nastoupit neprobuzené střelecké hvězdě, Michalovi. Těmi posilami jsem myslel Lukáše a v prvním (tomto) a ve třetím víkendu do brány si stoupnuvšího Jaru - brankáře Slovanu. Ostatními články řetězu jsou tradiční celebrity Carpe Diem. Boris, Ríša, Olin, Martin M., Kuba, Pája a Vláďa. Pokud dobře počítám, mělo by nás tedy být 8+1, čili celkem ideální počet. Pokud by se někdo na neděli necítil, a nemohl z jakéhokoliv důvodu přijít, napiště to prosím co nejdříve do omluvenek.. BO se neúčastní Lob.
.
Kdo by nemohl vzrušením, či nervozitou dospat nedělního dopoledne, zajímavý program nabízí zimní liga už od rána, od 8 hodin.
Zde je kompletní přehled kola:
.
8:00 Antabus - Madrid
8:30 Antabus - Tomson B
9:00 Madrid - Tomson B
9:30 Gascar - Kampa
10:00 Gascar - FFT Vinohrady
10:30 Kampa - FFT Vinohrady
11:00 Anitals - Carpe Diem
11:30 Anitals - Oknoservis
12:00 Carpe Diem - Oknoservis
.
SRAZ v neděli je v 10:30, později ani ťuk!

Žádné komentáře: