čtvrtek 5. listopadu 2009

Poslední zápas podzimu - Deportivo

Za tři dny, v neděli 8.11., odehrajeme svůj poslední zápas podzimní sezony. Půjde o velmi důležitý zápas, který by nás při zisku 3 bodů, konečně usadil v relativně klidném středu tabulky.

Minulý víkend ukázal naplno naše schopnosti.. podaří se nám dobrý výkon zopakovat? V neděli bychom se měli sejít v následující sestavě.. Martin H., Boris, Ríša, Olin, Pája, Martin M., Kuba. To znamená, že budou dva na střídání. Chybět budou Michal, Vláďa a zřejmě Lob. Počasí posledních dnů mluví jasně - kosa!

Deportivo, celek se kterým jsme tzv. ve dvojici. Co to znamená? Že měli vždy, když jsme hráli my, stejné soupeře. Minule to byla Líšeň a Botagofo, ale na rozdíl od nás, oba zápasy prohráli. Sice o jednu branku, ale prohráli. Deportivo je prozatím na 14. pozici v tabulce, patří mu "nejlepší" sestupové místo. To znamená, že s námi budou jistě chtít bodovat, to ovšem platí i o nás. Soupeř už mnohokrát odkázal, že vyznává ofenzivní styl hry, přičemž na obranu často zapomíná. Obdržených 56 branek to dokazuje (oproti 44 našim). Půjde tedy o otevřený zápas, ve kterém zvítězí zřejmě taktika..

Zápas se hraje v příjemných 11:30 na Novolíšeňské. To znamená, že sraz je v 11:00!!!

Žádné komentáře: