středa 21. října 2009

Nedělní zápasy ohroženy, týmem zmýtá nevídaná marodka

Bohužel mám dnes špatníé zprávy, co se týče marodnosti našeho týmu. Dalo by se říci, že jsou dokonce ohroženy naše nedělní zápasy. Co je toho příčinou a kdo v neděli nemůže se dočtete v následujících řádcích..
.
Vláďa - dlouhodobě zraněn z důvodu těžkého naražení ramene
Michal - z minula to vypadalo, že bude delší dobu mimo díky třetu kolen s protihráče z posledního špílu. Michal však začal chodit k přírodnímu léčiteli a pomocí bylinek koleno uzdravil. Co čert nechtěl, včera na tréninku se však opět zranil. Tentokrát to vyopadá opravdu na těžší zeranění. Po nechtěném střetu se spoluhráčem si Michal narazil předloktí, které právě v tuto chvíli mění barvu z fialového na zelený. Ruku má nafouklou jako balón. S jeho službami bohužel také na nějaký čas nemůžeme počítat.
Lob - psal jsem mu a bohužel i on je v tuto chvíli nemocen. V sobotu mě má dát vědět, jak na tom je, ale velké naděje bych jeho návratu na umělou pažitku nedával.
Olin - kontroverzní důvod, proč nejít na soutěžní zápasy. Olda jede v sobotu na chlastačku se Slovanem mimo Brno. Dle Oldových slov by se musel najít někdo, kdo by v sobotu nepil a v neděli ráno, nebo ještě v sobotu v noci by ho dopravil autem zpátky do Brna.
.
To je pro tuto chvíli všechno.. Zrekapitulujme si tedy, kdo s jistotou dojde..
Účast potrvdili: Boris, Kuba (oba včera na tréninku), Ríša, Martin M. a Martin H. (dnes sms) a posledním do party jsem já Pája. To máme 6 lidí. To moc není co? Jeden na střídání na dva zápasy hrané po sobě s téměř těmi nejlepšímy týmy soutěže..
.
Nezbývá než doufat, že Lobovi se umoudří zdraví a Olinovi splaší játra a nikam nepojede..

Žádné komentáře: