sobota 10. října 2009

K zítřku a k soupeřům..

Zítra v 10:40 zahájíme utkání s Poclainem B další ze série zápasů v 2.D brněnské třídě futsalu. Bezprostředně po utkání bude navazovat druhé, s předposledním Capalíkem.
.
V omluvenkách nikdo neomluvil, proto předpokládám, že budeme téměř všihcni. Říkám téměř, protože osobně se mě z účasti omluvil Kuba, který tráví víkend na Slovensku. V minulém týdnu nás sužovalo mnoho zranění. Olin si doléčuje kotník, jak je na tom Michal s nemocí nevím, Martina M. z minulých zápasů bolelo zápěstí a o mě se od pondělka ucházela chřipka. Nyní se zdá, že je vše zažehnáno, nastoupím. Doufejme, že všichni "nemocní" tak jak sem je zde napsal, nastoupí.
.
Hrát se bude opět na hřišti Mutenická, tedy ne jako minule, ale tam, kde jsme odehráli předchozích 6 kol. Počasí nám přiliš pro tento víkend nepřeje a přát ani nebude, očekávají se přeháňky a chlad.
.
V prvním střetnutí se potkánme s nebezpečným Poclainem B. V tabulce je tento tým přímo nad námi a může se pyšnit výhrou v minulém kole nad Kormidlem B, což je také nejvýše posazený celek, se kterým uhráli dobrý výsledek. To my se s takovým výsledek pochlubit nemůžeme, vlastně naším úspěchem č.1 zůstává remíza s Jezdci, jelikož ostatní výhry jsem docílili výhrami nad týmy v sestupových vodách. Výhra nad Poclainem by byla velmi cenná. Upozorňuji, že pokud zahraje kompaktně a zopovědně dozadu celý tým, půjde o tvrdou taktickou bitvu, jelikož Poclain má třetí nejlepší obranu v soutěži a to považte je na 9. místě. Průměr obdržených branek na zápas činí pouhé dvě branky.
.
Druhý zápas nás čeká tým Capalík. Na to, že je to druhý tým od konce tabulky, má o jednu vstřelenou branku více, nežli my. (a to se nám pocítá do skóre kontumace 5:0 s Juve) V probíhající soutěži si prozatím připsali jedno vítězství a sedm porážek. Doufejme, že po našem zápase přibude i porážka další. Je to naše povinnost s tímto soupeřem udělat tři body.
.
Takže v neděli na Mutěnické, sraz v 10:15 na místě! Všichni!

Žádné komentáře: