čtvrtek 1. října 2009

Info k nedělním zápasům

V neděli 4.10 sehrajeme v rámci 7. a 8. kola velice důležitý dvojzápas s celky Excalibur a Červeným Drakem. Střetnutí se odehrají poprvé v sezoně na hřišti Novolíšeňská a to od 12:20..
.
V neděli má být krásné podzimní počasí a proto doufám, že stejně krásný bud i náš výkon. Sestava je pro mně velkou neznámou, zatím nikdo účast vyloženě neodřekl, takže se uvidí.. V poslední době se vyrojili velké spekulace kolem týmové taktiky a strategie hry. Tento "problém", se kterým se potýkáme, se bude muset probrat do základu zítra ve Varně, takže doufám, že tam dorazíte v co největším houfu.. Musíme si konečně do očí říct, jak se pokusíme hrát a především to dodržet..
.
Ve 12:20 zahájíme svoje nedělní vystoupení s týmem Excalibur. Tento celek postoupil stejně jako mi vloni ze 3.třídy, kterou s přehledem vyhrál. Letos to tak slavné není a v tabulce 2.třídy zaujímá 13. pozici. Zajímavostí, která by mohla všem uniknout, ale na druhou stranu nemusející nic znamenat je to, že Excalibur ve třech z posledních čtyř utkání nevstřelili branku. (poslední 4 střetnutí - 0:7, 0:5, 5:3, 0:7).. No a to ještě předchozí skončilo 1:6. Dá se z toho něco vypozorovat? To nechám na Vás, každopádně budeme muset podat kvalitní soustředěný výkon, jen tak dosáhneme vítězství. Poslední informací, která je patrná i ze zveřejněných posledním výsledků Excaliburu je, že je to druhý nejhůře střílející tým soutěže.
.
Ihned navazující utkání odehrajeme s celkem Červený Drak. V tabulce okupují příčku jedenáctou, tudíž hned za námi. V tomto případě je to třetí nejhůře střílející mančaft. S Červeným Drakem jsem se měli střetnout už v Zimní Lize, ale bohužel se soupeř nedostavil a tak nám spadla do klína kontumace. V poslední´m kole si připsal ČD velmi cennou výhru nad čtvrtou Líšní C.
.
Jak jste mohly zpozorovat, v neděli budeme hrát s celky, které jsou v tabulce za námi a tak do utkání vstupujeme jako velice mírní favorité. Věřím, že tuto novou roli zvládneme a připíšeme si tentokrát plný počet bodů. Obdobná situace bude i ten následují víkend, který sehrajeme také s týmy níže tabulkově položenými.. Po královské debatě s Oldou jsme stanovili jasný cíl, z následujících čtyř utkání si musíme připsat nejméně 9 bodů! Nesnadný úkol? Ani v nejmenším... Já to vidím takto..v týmu máme hráče, kteří svůj potenciál využívají prozatím snad jen na 50 procent. Pokud se zlepší týmová komunikace,bude se dodržovat strategie, na které se dohodneme, vzroste soustředěnost a především houževnatost všech hráčů, určitě budeme sahat po vítězství častěji, než doposud.
.
V neděli sraz v 11:50 na Novolíšeňské!

Žádné komentáře: