sobota 19. září 2009

Krátké Preview před zítřejšími špíly

Zítra nás čeká další důležitá část sezony a to 5. a 6. kolo. Opět na hřišti Mutěnická sehrajeme od 14:00 dvě střetnutí. Nejprve s týmem Flamengo a následně s Faunou B.
.
Počasí by mělo být nádherné. Co se týče sestavy, tak žádné omluvenky se ke mě nedostali, tudíž předpokládám, že budeme všichni, včetně Loba. Lob účast dnes potvrdil. Můžeme se těšit i na velký fanouškovský kotel, krom Lucky zde bude s vlajkou jančit i Monča.
.
Našimi prvními soupeři budou, jako už jsem napsal, Flamengo. Dle tabulky by se mělo jednat o slabšího soupeře, než v druhém zápase Fauna B. S jedním bodem se krčí v sestupových bažinách. Nutno podotknout, že pokud bychom minule nezískali tři body pomocí kontumace, byli bychom jejich věrnými partnery. Dá se předpokládat vyrovnaný zápas s otevřeným koncem pro oba mančafty.
.
Druhé střetnutí bude křest ohněm. Narazíme na dosud neporaženou a na špici se tyčící tým Fauna B. V tomto duelu bude více než kdy jindy záležet na opravdu kvalitní a především dobře organizované obranné hře. Jen tak pro informaci, Fauna v minulém kole hrála se soupeři, se kterými jsme hráli my v prvním kole. Jezdce i Kormidlo B bez problémů převálcovala..
.
Tak to bylo jen tak ve zkratce..
.
Budu se těšit, zítra sraz na Mutěnické ve 13:30!

Žádné komentáře: