středa 1. července 2009

Těžký soupeř, zapeklitý postupový klíč..

Rozlosování Kozina Cupu je na světě. Vypadá to, že hned v úvodu se střetneme s velkým favoritem celého turnaje - Dřevotvarem Znojmo. Naopak příznivý se zdá býti postupový klíč se skupiny..
Byly jsme nalosování do čtyřčlenné skupiny C a soupeři nám budou - Dřevotvar Znojmo, Tango Přímětice a Nová Ves.
.
Zde Vám nabízím oficiální vysvětlení šalamounských pravidel a klíče postupu:
" Do turnaje se nahlásilo 22 mužstev rozdělených do 5 skupin. 2 skupiny po 5 týmech a 3 skupiny po 4 týmech. Z každé skupiny postoupí první 3 týmy a 1 nejlepší tým ze 4 místa z 5 členných skupin.Aby měla všechna mužstva zaručena stejný počet utkání(min.4),sehrají mužstva ve skupinách po 4 ještě 1 zápas dle umístění do kříže s mužstvama z ostatních skupin po 4 týmech(např. 1C-4D,2C-3D..)a body i skóre se jim bude započítávat do tabulky.
.
Co to znamená? Že odehrajeme svoje tři zápasy ve skupině a následně ještě jeden s celkem z jiné skupiny. Body se však budou i z tohoto utkání započítávat stejně, jako by hrál s námi ve skupině.. Originální řešení..
.
Představení soupeřů:
Dřevotvar Znojmo - Koziňáci tento rok pořádají pátý ročník turnaje. Asi stačí říct, že tento celek nikdy neskončil hůře, než na třetím místě. 2005 - 2.místo, 2006 - 2.místo, 2007 - vítěz, 2008 - 3.místo. To myslím mluví za vše.. Pokud by jste si vzpomněli, je to ten celek, co vyřadil Žabinské Vlky, za které nastoupil i Lukáš.. S tímto soupeřem se střetneme zřejmě hned na úvod turnaje..
Tango Přímětice - minulý roční jsme hráli také s celkem z Přímětic, netuším však, jestli se jedná o stejný celek. Pokud ano, vzájemné střetnutí skončilo 0:0.
Nová Ves - nováček turnaje. Info není..
.
zde je celé rozlosování:
http://www.fckozinaoleksovice.estranky.cz/clanky/rozlosovani-skupin-do-turnaje-kozina-cup-2009
.
To je zatím vše přímo k turnaji..
.
Organizace před turnajem:
Dnes mě účast potvrdil Ríša a také to, že bere auto a že klidně někoho veme, což je super..
Každopádně auto beru já a složení v něm je už jasný: Pája, Lucka, Lob, Monča. Kdo by měl zájem jet se mnou, ať se mě ozve a může, ještě máme jedno místo.. Každopádně ať počítá s tím, že odjíždíme před 7 hodinou ranní..
Zbývá tedy Boris, Olin, Lukáš, Ríša, Martin H. a Michal, který možná veme i svoji přítelkyni.
Auto bere Ríša a dále přichází v úvahu Boris, Lukáš a Olin. Takže to už je na Vás, jak se domluvíte.. Rozhodl jsme se , že to půjde mimo mě a od domlouvání dopravy pro zbytek týmu se distancuju .. Telefonní kontakty jsou na pravé liště stránek vždy u popisku hráče, takže se snažte..
Poslední otázkou je účast Jany a Evy. Olinem mi bylo sděleno, že pokud by dojeli, tak spolu večer.. tak to už je na Oldovi a Borisovo, jak se domluví a jak to vše dopadne..
.
Takže se mějte pěkně a na turnaji v Oleksovicích, neshledanou..

Žádné komentáře: